1

Internet Gratuit de la Vodafone Romania pe 13 si 14 februarie

Vodafone Romania ofera in weekendul de 13 si 14 februarie 2016 internet nelimitat si gratuit tuturor utilizatorilor sai, fie ei pe cartela reincarcabil, abonament sau client de profil business.

Incepand din data de 16 februarie 2016, toti utilizatorii vor putea oferi feed-back despre experienta referitoare la serviciile Vodafone Romania prin intermediul aplicatiei MyVodafone. Fiecare persoana care ofera un feed-back relevant primeste o zi de internet nelimitat gratuit. Acest bonus va putea fi disponibil in 48 de ore de la completarea formularului din aplicatie.

M-am portat de la Orange pe Vodafone

Pentru utilizatorii din Bucuresti, in perioada 8 februarie – 31 martie 2016, acestia se pot bucura de trafic gratuit de date in statiile de Metrou, astfel zonele acestea vor deveni Supernet 4G City. Utilizatorii vor putea face orice, sa navigheze pe internet, sa foloseasca retelele de socializare sau sa foloseasca Youtube, HBO GO sau Zonga.

Internet gratuit in weekend-ul Valentine’s Day

Nu uitati ca de 13 si 14 februarie, de Valentine’s Day va puteti bucura de internet gratuit nelimitat ca trafic cat si ca limita de viteza, puteti atinge 150 Mbps cu orice cartela Vodafone Romania. Iar cei care sunt in alte retele, pot cere o cartela cu numar din magazinele Vodafone din toata tara si se pot bucura de aceasi experienta gratuit.

Comments

comments

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *