0

Parintii care isi hranesc copii cu junk food ar trebui pedepsiti

In copilaria mea calaream bicicletele si betele care le consideram cai inaripati precum a eroilor din filme si cartile pe care ma obliga mama sa le cistesc, acum in schimb cei mici sunt atrasi de calculatoare si tehnologie. Dar putini stiu ca pentru cresterea sanatoasa a unui copil este nevoie de sport si de alimentatie corespunzatoare.

Mor cand vad parinti care isi hranesc copii cu mancare de fastfood, adica eram la KFC in pauza de masa si nu am putut sa observ cum un cuplu de pufosi isi hraneau juniorul care sigur nu avea mai mult de 2 ani cu aripioare si cartofi prajiti. Serios ? Adica peste tot pe internet si la televizor arata ca rata de obezitate este intr-o crestere alarmanta si voi va hraniti copilul cu mancare de la KFC si McDonald’s ?

Unii sunt atat de dezinteresati de sanatatea si viitorul copilului si nu vor sa ia masuri. Studiile arata ca persoanele obeze au probleme de socializare si isi gasesc jumatatea foarte greu si totusi, tu ca parinte nu vrei sa te gandesti nici macar o clipa la treaba asta. Pacat ca in Romania nu se investeste mai mult in serviciile sociale, iar astfel de parinti trebuiesc penalizati pentru proasta ingrijire si proasta alimentatie a copiilor.

Din acest motiv trebuie sa stim de ce sa cumparam triciclete online pentru juniori. In viata trebuie sa urmati doua lucruri esentiale atat pentru cei mici cat si pentru adulti. O alimentatie echilibrata alaturi de sport duc catre o viata lunga si fara probleme. Stim foarte bine ca sunt din ce in ce mai putini oameni care mor de batranete, majoritatea adultilor mor din cauza problemelor de sanatate si voi ca parinti puteti fi precatuti in ceea ce priveste viata copilului.

Celor mici este bine sa le cumparam tot felul de jucarii care sa le starneasca nevoia de miscare si din acest motiv tricicletele sunt unele din cele mai usoare moduri pentru a se intampla acest lucru. Pe piata exista diverse modele care sa multumeasca fiecare buget in parte.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *