0

Komplast.ro deține singura fabrică din România de panouri PVC

Ești curios să aflii mai multe despre domeniul integral de activitate al unei firme precum Komplast.ro? Nu trebuie să spui de două ori, deoarece, sunt aici pentru a-ți oferi detaliile de care ai nevoie.

Fiind o firmă producătoare de panouri din plastic, cu un capital integral românesc, care își desfășoară activitatea pe piața din România încă din anul 2013, Komplast.ro are ca scop susținerea folosirii plăcilor din plastic și compozite, atât în rândul producătorilor interni, cât și în rândul producătorilor externi, tocmai datorită unor beneficii ecologice pe care aceste plăci le au asupra mediul înconjurător. La acestea, bineînțeles, se mai adaugă și o serie de avantaje tehnice și economice, de care fiecare persoană în parte se poate bucura. Comparativ cu placajele din lemn, acestea au mult mai multe avantaje, care se pot remarca chiar și în timp, la multă vreme după achiziționare, căci atunci când vine vorba despre un astfel de domeniul, timpul este cel care evidențează sau nu calitatea materialelor și a produselor confecționate din acestea.

Atât calitatea produselor care fac parte din această gamă, cât și personalul care este dedicat proiectelor aflate în derulare, îi îndeamnă pe mulți producători să colaboreze cu Komplast.ro. S-ar putea să te întrebi de ce Komplast și nu altceva? De ce să alegi această firmă și să nu optezi pentru una cu ani mulți de experiență în urmă? Ei bine, m-am gândit la răspunsuri relevante pentru tine, astfel că atunci când vine vorba despre un domeniu atât de vast, experiența anilor nu se ridică la nivelul calității.

Și ca să nu te mai țin foarte mult în suspans, iată, așadar, câteva elemente pe care le poți lua în considerare atunci când se pune problema colaborării cu o astfel de firmă. În primul și în primul rând, după cum spune și titlul, Komplast.ro este firma care deține singura fabrică din România de panouri PVC, oferind, în același timp, cel mai bun raport calitate-preț de pe piață. Firma este una flexibilă, astfel că îți pune la dispoziție oferte de preț personalizate, ai posibilitatea de a solicita gratuit un set de mostre pentru testare și cel mai important de reținut este că, dincolo de toate, Komplast.ro colaborează doar cu furnizori din Europa Centrală și are o capacitate de producție de 500 m³/lună.

Un alt aspect ar fi că livrarea se face foarte rapid, chiar și în cazul plăcilor de PVC personalizate, termenul de luvrare fiind de 7-10 zile.

Komplast.ro, calitate nu glumă!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *