0

Practica si ecologica – bicicleta electrica

Pentru mine, transportul prin oras a fost mereu a fost o prioritate, fie ca plecam de acasa la serviciu sau la shopping, mereu mi-am pus problema ‘’cum ajung’’ sau ‘’cu ce ajung’’ acolo. A fost cea mai mare dilema a mea, pentru mult timp. In toata aceasta perioada, m-am descurcat cu fel si fel de mijloace de transport – cele mai frecvent utilizate fiind taxiurile si autobuzele.

42150-airwheel-r8-para

Dintre cele doua, am ramas la concluzia ca e mai economic autobuzul, deoarece ai posibilitatea sa iti faci un abonament lunar, cu care sa circuli in voie cu orice autobuz vrei tu. Toate bune si frumoase? Nu! Sa nu credeti ca mijlocul de transport in comun nu are si dezavantaje – daca spuneti asta, inseamna ca nu stiti cum este sa circuli cu un autobuz cu care circula alte ‘’n-spe’’  mii de persoane – de multe ori unele persoane uita sa se spele si emana cel mai respingator miros… Dar nu are rost sa intru si in alte detalii, neplacut mirositoare.

Revenind la oile noastre, am stat mult si m-am gandit la o alta alternativa – ceva doar pentru mine, un mijloc de transport personal, cu care sa circul oriunde am nevoie. Asa am ajuns la concluzia ca este foarte utila si, in acelasi timp ecologica, este bicicleta electrica!

Cel mai comun mijloc de transport, ecologic, acum si alimentat la curentul electric! M-am gandit mult inainte sa iau o decizie si aceasta a prezentat cele mai multe avantaje. Faptul ca este ecologica mi-a placut cel mai mult, deoarece eu sunt pentru protejarea naturii. Nu polueaza aerul, nu polueaza nici fonic si faci si miscare, ceea ce ne este recomandat tuturor.

Mai pe scurt, bicicleta electrica este si practica si ecologica – beneficii duble pentru tine si mediul inconjurator. Clar nu aveam cum sa nu imi achizitionez si eu una, chiar daca pretul ei este mai ridicat decat al unei biciclete obisnuite, este o investitie buna, c emerita toti banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *