1

Lapte praf pentru bebelusul tau

Laptele praf Hipp este un produs lactat fabricat, format atunci cand laptele lichid este evaporat. Praful de lapte permite pastrarea acestuia fara refrigerare, fara a limita soiurile disponibile consumatorilor. Laptele sub forma de pulbere este obtinut prin evaporarea laptelui pana cand raman urme solide din lapte, care sunt condensate si prelucrate in continuare la temperaturi controlate.

Iata care sunt avantajele si dezavantajele pe care le ofera gama de lapte praf Hipp sau Topfer 2 din punct de vedere nutritional.

Lista avantajelor laptelui praf

  1. Poate fi fortificat

Deoarece laptele a fost evaporat si transformat intr-un „praf”, este un produs usor de fortificat. Numeroase marci de lapte praf au adaugate vitamine, calciu sau chiar fier, astfel incat cantitatea zilnica recomandata a fiecarui element sa fie mai usor de obtinut.

  1. Poate fi utilizat in produse coapte

Adaugarea de lapte praf in produsele coapte nu schimba rezultatul retetei. Poate fi adaugat sub forma de pudra sau reformulat si adaugat ca ingredient umed, oferind o anumita versatilitate in bucatarie, insa gustul pe care il ofera este absolut exceptional.

  1. Este foarte usor de transportat

Majoritatea produselor lactate sub forma de pulbere vin intr-un recipient etans care pastreaza produsul. Puteti sa-l luati oriunde si sa-l utilizati ori de cate ori este nevoie, fara griji.

  1. Ajuta la intarirea sistemului imunitar

Fiecare ceasca de lapte este o sursa bogata de proteine, in special cazeina si proteine ​​din zer. Aceste proteine ​​gasite in lapte sunt considerate „proteine ​​complete”, ceea ce inseamna ca contin toti aminoacizii esentiali care vor permite corpului dvs. sa functioneze la capacitate maxima. Aminoacizii ajuta la cresterea si dezvoltarea corpului dumneavoastra, promoveaza repararea rapida a celulelor si regleaza functiile sistemului imunitar, avand o importanta substantiala in intarirea sistemului imunitar/

  1. Ajuta la intarirea musculaturii si a structurii osoase

Proteina din zer, una dintre proteinele de inalta calitate din lapte, contine aminoacizi cu lant ramificat, care sunt de ajutor in construirea muschilor si furnizarea de energie suficienta in timpul exercitiilor fizice. Acest lucru scade sansele de pierdere a muschilor (sau atrofie musculara) cauzate de lipsa activitatii fizice si de pierderea musculara legata de varsta.

  1. Oase mai puternice

Laptele a fost intotdeauna asociat cu oase mai puternice, calciul gasit in lapte asigura cantitati suficiente din necesarul zilnic de calciu. Calciul si combinatia sa cu ceilalti nutrienti gasiti in lapte (fosfor, potasiu si proteine) sunt necesare pentru a va mentine oasele sanatoase si puternice.

Desi majoritatea persoanelor opteaza pentru laptele praf, noi va recomandam sa optati pentru unul calitiv, in special daca este administrat bebelusilor.

 

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *