0

Magazinul oamenilor priceputi care iubesc munca si confortul

O locuinta din mediul rural cu standarde moderne de viata are:
-hidrofor din inox, care sa asigure necesarul de apa curenta in casa, in baie si in bucatarie. Inoxul este ideal fiindca nu se oxideaza, in plus tine microbii departe si isi mentine aspectul de nou mult timp. La toate acestea se adauga durata de viata mare si pretul accesibil. Costa numai 410 lei.
-masina de tuns gazon pe care sa o poata folosi si barbatii, dar si doamnele din gospodarie. Sincer, imi place cand in filmele americane si adolescentii sunt pusi sa tunda gazonul.
-zdrobitor fructe, solutia practica pentru obtinerea sucului de fructe natural, a vinului sau a alcoolului.
-masina portabila de cusut saci. Intr-o gospodarie mare se rup zeci de saci, iar campania nu mai lasa timp sa fie cumparati altii. Se impune repararea lor pe loc.
-motosapa si plug
-aparat de sudura
-generator de curent electric.
-drujba pentru asigurarea lemnelor pentru iarna.
Ma uit la toate aceste aparate, echipamente si dispozitive din magazin bricolaj si nu pot sa nu apreciez empatia de care dau dovada furnizorii lor. Ei se pun mereu in locul omului care isi doreste presiune la apa din baie, fiindca nu poate spala rufele la masina si sa ii vina in ajutor ii ofera hidrofor performant din inox. Nu va imaginati cat de frustrant este sa investesti in baie, sa cumperi o masina de spalat foarte buna si sa se strice din cauza presiunii mici la apa!

1757200
Urmeaza gazonul care trebuie intretinut ca sa arate impecabil. Coasa clasica s-a desfiintat demult, in plus cele vechi au ruginit si nu mai taie.
Cu masina de tuns gazonul operatiunea se face uniform si foarte repede.
Zdrobitorul de fructe GF-0895 Micul fermier are 25 de kilograme greutate, dar toaca de 20 de ori mai multe mere, cartofi, pere si piersici decat greutatea sa. Exista si un zdrobitor struguri electric ca boabele pline de zahar si de bautura datatoare de viata sa nu mai fie stranse cu degetele sau calcate in picioare. Exista inca obiceiul ca in anumite parti ale tarii, fecioarele frumoase sa se spele bine pe picioare si sa zdrobeasca strugurii.
Zdrobitorul electric este rapid, igienic, performant. Si moara cu ciocanele este utila micului fermier. Aproape ca te pierzi pe site printre atatea produse utile in orice gospodarie si foarte bune calitativ.
Transportul la domiciliu, oriunde in tara costa numai 30 de lei, iar la nevoie clientul este consiliat. Datele tehnice ale produselor sunt prezentate pe site ca si principiile de functionare ale acestora. Rar se gaseste un Magazin Bricolaj atat de bine aprovizionat ca acesta.
Aici se incurajeaza dragostea de munca si accesul la confort al oamenilor situati oriunde in tara. Vara trecuta am fost cazati la o pensiune situata intr-o pustietate. Inconjurata de pasuni si de paduri constructia aceea avea si apa curenta si generator de electricitate, in caz de avarie la retea si masina de tuns gazonul. Totul era pus la punct de catre personalul priceput, iar langa pensiune se afla o gradina cu cartofi, ceapa, salata, marar, patrunjel, rosii si castraveti.
Iat toate masinile si utilajele fusesera comandate din magazinul prezentat mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *