0

Alege cele mai bune consumabile de hartie de la Sanito!

Petele de grasime par ca ies din suprafete din ce in ce mai greu, iar detergentii normali nu mai fac fata. Norocul meu este ca am descoperit magazinul Sanito.ro, un furnizor cu o experienta destul de mare in domeniu al carui portofoliu este plin cu clienti importanti din Romania. Acestia nu numai ca distribuie o multime de detergenti si cosuri de gunoi conform legii, dar ofera si o gama de consumabile din hartie de calitate foarte buna, destinate atat domeniilor sanitare, cat si tehnice.

Rola prosop hartie joaca rolul ei fundamental, mai ales atunci cand decidem sa facem curatenie. Geamurile se sterg cu mai multa usurinta folosind un material adecvat precum rola de hartie, deoarece nu lasa scame si, odata folosita, o poti arunca. Hartia are avantajul de a fi biodegradabila, un lucru benefic pentru mediu.

Magazinul ce ofera cea mai buna gama de produse hartie se numeste Sanito.ro si este un magazin bine cunoscut in domeniu de peste 12 ani. Acestia detin prosoape hartie pliate, role cearceaf hartie si multe alte produse din hartie utile pentru casa, dar si pentru uzul in domeniul gastronomic sau industrial.

Sanito.ro a fost magazinul care mi-a permis sa descopar o gama vasta de produse pentru curatenie, dar si cele mai importante produse de hartie fara de care nu pot sa fac nimic. Fiind casnica, am nevoie mereu de produse noi pentru a intretine curatenia, dar si pentru a elimina eficient bacteriile. Detergentii cumparti de pe site-ul Sanito.ro au fost intotdeauna de nota 10, mai ales pentru petele dificile care refuzau sa iasa pe faianta sau mobilier.

Gama lor de consumabile hartie ofera de fiecare data diversitate, astfel clientilor le este mai usor de cumparat. De obicei, prefer sa cumpar o rola mare ce ofera 350 de metri de hartie, suficient cat sa trec luna. O rola de 350 de metri este destul de mare, iar unei singure persoane i-ar ajunge chiar si 3 luni. In cazul meu, avand o familie mare, o luna de zile este suficienta.

Spre deosebire de alte role de hartie, cea cumparata de pe Sanito.ro ofera calitate superioara, deoarece este realizata special pentru a indeparta lichidele, dar si murdarie care refuza sa iasa.

De exemplu, aceasta rola nu este folosita doar de mine la curatenie, deseori sotul meu cand trebuie sa repare masina, imprumuta hartie din rola de la Sanito.ro pentru a sterge piesele de vaselina. Hartia cumparata de pe Sanito.ro este cu mult mai rezistenta decat cea de la supermarket si rezista chiar si cand o folosesc pentru a curata suprafete abrazive.

Per total, sunt foarte multumita de gama lor de produse, atat pentru partea calitativa, cat si cea financiara. Reusesc sa cumpar absolut tot ce am nevoie pentru casa de pe site, la preturi mai mici si primesc totul prin curier in mod gratuit.

Sanito.ro este o firma cu multa experienta in domeniu pe care o recomand cu incredere mai ales celor care vor sa curete casa mai bine decat oricine!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *