1

Ce se intampla cu containerul Heineken de la Palas Iasi #ChampionTheMatch

Probabil ati vazut ca de cateva zile la Palas Iasi, in spatiul de evenimente din parc, se afla o cutie imensa si luminata de la Heineken. Sunt sigur ca multi dintre voi v-ati intrebat care e smecheria? Ei bine, cei de la Heineken au pregatit o altfel de surpriza in toata lumea, dar inainte de toate in tara noastra se intampla in Iasi, Bucuresti si Timisoara, probabil cei care au vazut ultima reclama video de la Heineken stiu despre ce este vorba, iar pentru cei care nu au habar va spun eu, Heineken ofera o noua experienta pasionatilor de fotbal si bere.

Pana pe 25 aprilie 2015, consumatorii de bere Heineken au sansa sa deschida containerul de la Palas Iasi folosind codul unic si complet primit la achizitionarea produselor Heineken din locatiile participante precum: Viper Club, Corner Sport Bar, The Trumpets, Quartz Lounge, Cafeneaua Piata Unirii, London Pub, London Iasi Copou, Magic Sport Pub, La Povesti si La Baza, aceste coduri se vor da in perioada 23 – 24 – 25 aprilie 2015 intre orele 17:00 – 22:00 si 15:00 – 19:30 pentru sambata.

Experienta UEFA Champions League va fi prezenta si la Iasi, acum oricine poate sa incerce sa deschida containerul si sa castige o vizionare inedita a unei semifinale impreuna cu doi prieteni dar si a unei legende internationale a fotbalului mondial, faza super faina este ca vor fi trei astfel de premii. Castigatorii vor avea parte de o experienta de neuitat platita integral de catre Heineken, atat pentru castigator cat si pentru prietenii lui.

Participantii trebuie sa intre pe site sa completeze codul cu ultimul caracter, apoi sa vina la locatie pe 25 aprilie sa incerce sa deschida containerul.

Daca ai incercat codul si nu ai castigat nimic, atunci nu e nici o problema, primii 30 de participanti vor avea ocazia de a viziona finala UEFA Champions League in una din locatiile Heineken din Iasi la care se adauga si cateva surprize super faine.

Sambata, 25 aprilie 2015 la ora 19:00 se da startul pentru deschiderea containerelor, asa ca spor la baut bere Heineken si la razuit cartonase, codurile le puteti inscrie pe site si pe 25 aprilie la ora 19:00, ne intalnim cu totii sa vedem care sunt norocosii ce vor castiga vizionarea inedita a unei semifinale impreuna cu doi prieteni dar si a unei legende internationale a fotbalului mondial

image2

image7

image1

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *