2

Mega Image se pregateste de lansarea comenzilor online

In ultima vreme foarte multe supermarket-uri si hypermarket-uri au luat decizia de lansa posibilitatea de a comanda online, acuma venit randul si celor de la Mega Image care a dat drumul unei mici campanii de anuntare a faptului ca in curand se va putea cumpara online si de la ei. Curios este daca se vor face si livrarile la domiciliu sau se va merge pe principiul “comanzi online si ridici din magazin” sau doar este vorba de parteneriatul cu eMAG.ro despre care tot s-a vorbit in ultima vreme, desi exista posibilitatea ca desi cele doua branduri sa colaboreze, ambele in acelasi timp sa aiba servicii diferite, adica la eMAG.ro poti comanda si primi acasa, pe cand la Mega Image, comanzi si ridici din magazin.

eMag.ro deja a lansat un concurs in care isi intreaba cititorii ce categorie noua se pregateste, asa ca suntem siguri ca pana se va lansa toata platforma nu va mai dura mult.

Sursa foto nwradu.ro

2 Comments

  1. E o decizie buna. Daca preturile vor fi ok, eu chiar voi alege sa comand online. Deja deodorante si fel de fel de balarii neperisabile le comand online pentru ca sanatatea nu imi permite sa alerg dupa ele. Asa ca… e cea mai bunaa miscare a magazinelor de pana acum.

  2. Cu siguranta va deveni interesant pentru ca deja exista concurenta in domeniu, lucru ce aduce clientului avantaje si beneficii 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *