0

Pardoseli elicopterizate – ce avantaje ofera aceste solutii industriale?

Din seria celor mai utilizate pardoseli industriale fac parte cele din beton elicopterizat, intalnite in spatiile cu trafic intens si greu, precum centre comerciale, parcari auto, depozite si hale industriale. Suprafetele  prespun acoperirea cu un strat de beton rezistent si dur, peste care se aplica un alt strat din ciment, cuartz si minerale.

Pentru finisajele personalizate, se adauga pigmenti de culoare. Afla mai multe despre gama de pardoseli elicopterizate si descopera care sunt cei mai cautati experti pentru punerea lor in opera.

Solutii complete pentru spatiile industriale

Spatiile industriale au cerinte ultraspecifice, care vin in intampinarea traficului greu si intens. Suprafetele trebuie sa fie rezistente, atat la socurile mecanice, cat si la factorii chimici si climaterici. In acelasi timp, se cer suprafete perfect netede, puternice si ferme. Ei bine, betoanele elicopterizate raspund cu succes la toate criteriile. Echipamentele tehnice, denumite elicoptere pentru beton, sunt cele care indeparteaza neregularitatile ce pot ramane la nivelul suprafetelor. Betonul dur si rezistent se intalneste azi in centrele comerciale, in halele industriale, in depozite sau in parcari auto si au o durata de viata indelungata.

Avantajele pardoselilor din beton elicopterizat

Principalele avantaje ale acestui tip de suprafete sunt durabilitatea si rezistenta foarte buna. Pardoselile din beton elicopterizat au o durata de viata indelungata, chiar si in conditii de stres mecanic sau soc termic, specifice industriilor prelucratoare. Un alt avantaj considerabil este usurinta de punere in opera. Aceste pardoseli se aplica usor si rapid, formand suprafete perfect omogene, continue si netede. De asemenea, nu solicita costuri exagerate pentru implementare si reprezinta o buna investitie pe termen lung. Inclusiv posibilitatea de personalizare este un avantaj, intrucat clientii au sansa de a opta pentru anumite culori. 

De ce sa apelezi la o companie specializata

Expertii in pardoseli industriale detin materialele si echipamentele tehnice necesare pentru a obtine cele mai bune rezultate pe teren. Pornind de la nevoile specifice ale spatiului de care dispui, vor veni in intampinatea ta cu solutii personalizate si adaptate. O astfel de suprafata pusa in opera de experti va avea o predispozitie mult mai mica la crapaturi sau deteriorari, si va rezista cu brio sarcinilor mecanice. De asemenea, prin utilizarea anumitor tipuri de materiale, vei avea garantia unor pardoseli rezistente la temperaturi extreme si la agenti chimici. Finisajul neted va fi extraordinar de usor de intretinut. Merita!

Pardoseliindustriale.ro, expert in pardoseli poliuretanice, elicopterizate, epoxidice si nu numai

Cel mai inalt standard de calitate de pe piata in domeniul pardoselilor industriale il garanteaza echipa de la Pardoseliindustriale.ro. Au o vasta experienta in domeniu si o bogata expertiza, iar portofoliul lor este cu totul si cu totul impresionant. Se implica atat in proiecte industriale, cat si in proiecte rezidentiale, unde implementeaza cele mai durabile tipuri de pardoseli. Expertii de la Pardoseliindustriale.ro tin pasul cu toate inovatiile din domeniu. Utilizeaza materiale de ultima generatie, se folosesc de proceduri si tehnici noi, si se asigura – in acelasi timp – ca design-ul este unul actualizat si adaptat spatiului unde se integreaza.

Pardoseliindustriale.ro respecta toate standardele de exigenta in absolut fiecare etapa de implementare a pardoselilor si raspunde la cele mai mari asteptari ale clientilor. Studieaza portofoliul lor de servicii si alege solutia personalizata pentru proiectul tau: echipa este numarul 1 in implementarea de pardoseli poliuretanice, antistatice, epoxidice, decorative, pentru industria alimentara, epoxidice si asa mai departe.

Date de contact

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *