0

Pe primul loc trebuie sa fie curatenia!

Pentru a fi sanatos, curatenia si igiena trebuie sa fie prioritare. Fie ca vorbim despre curatenia din institutii, fie ca este vorba de igiena din locuinta proprie, produsele folosite trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Trebuie alesi detergenti si sapunuri care sa te ajute sa pastrezi casa curata si sa tina microbii cat mai departe de tine si de familia ta. Unul dintre cele mai cunoscute magazine online, care ofera articole de menaj, produse de curatenie, consumabile de unica folosinta este echipamentcuratenie.ro. Cu o experienta pe piata de peste 13 ani, echipamentcuratenie.ro ofera spre comercializare renumitele produse Tork. Tork este unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piata mondiala si ofera solutii complete si inteligente de igienizare si curatare a spatiilor.

Produsele Tork sunt extrem de variate si pot fi folosite in multiple situatii, atunci cand este necesara curatarea sau igienizarea. Pe site-ul magazinului online echipamentcuratenie.ro vei gasi dispensere si dozatoare Tork, consumabile din hartie, sapunuri lichide si spuma, dezinfectanti pentru maini, cosuri de gunoi, mopuri, aspiratoare, etc.

De exemplu: dispenserele Tork, sunt dispozitive din inox sau plastic, ce pot fi atasate pe o multitudine de suprafete verticale, fie ca este vorba de baia de acasa sau baia unui bar, restaurant sau alte spatii. Aceste dispensere Tork sunt de inalta calitate, au un aspect foarte modern, sunt in culori diferite, din plastic sau din inox si la preturi adaptate pentru toti clientii. Acestea au capacitati diferite in functie de spatiul unde sunt instalate. Ele pot fi manuale, cat si automate. Cele automate functioneaza pe baza de senzori si ofera o protectie deosebita celor care nu doresc sa atinga un obiect pe care au pus mana alte persoane. Aceste produse ofera solutii eficiente pentru pastrarea unei igiene corecte.

Chiar daca suntem la serviciu, ori acasa, pentru prevenirea raspandirii microbilor, este necesar sa folosim dezinfectanti pentru maini de la Tork. Beneficiile de care ai parte folosind dezinfectanti de maini Tork sunt multiple. Calitatea reprezinta principala trasatura pe care se pune accent. De aici reiese faptul ca, nu permit favorizarea aparitiei microbilor, eliminand orice risc care ar putea pune in pericol sanatatea umana.

Pe langa dezinfectanti de maini, Tork este un producator recunoscut international pentru gama de sapunuri lichide, dispensere si produse din hartie, precum servetele de masa, hartie igienica, prosoape de hartie si role industriale de hartie. Pentru a respecta cele mai inalte standarde de igiena in mod permanent si eficient este necesara utilizarea de produse din hartie de unica folosinta, precum role industriale Tork.

Rolele de hartie tip industrial au o capacitate ridicata de absorbtie a lichidelor, grasimilor si uleiurilor. Servetelele de masa produse de Tork vor incanta intotdeauna. Servetelele sunt disponibile cu modele si culori diferite si sunt versatile. De asemenea, pe site-ul echipamentcuratenie.ro vei gasi o gama extinsa de detergenti premium, cat si economici pentru uz manual sau pentru masini automate de curatare si produse profesionale pentru vase bucatarie, mobila, pardoseala, etc.

Asadar, indiferet daca le folosim acasa, sau la munca, produsele de curatenie si igienizare Tork sunt cele mai bune. Le poti comanda oricand, fara probleme de la magazinul echipamentcuratenie.ro. Curatenia trebuie sa fie pe primul loc si ajutorul iti vine de la Tork!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *