0

Voi ce aparate impotriva insectelor folositi?

Odata cu venirea caldurii, mai ales dupa o perioada ploioasa, apar tot felul de tantari si de insecte si ca sa scapi de ele trebuie sa apelezi la tot felul de aparate sau metode mai mult sau mai putin clasice.

In anii trecuti mergeam pe clasicul aparat pentru tantari cu pastile, dar odata cu trecerea timpul, mirosul lasat de acele pastile a inceput sa fie deranjant. Am cautat pe forumurile din Romania diverse informatii despre aparatele impotriva tantarilor dar mai mult m-am incurcat decat m-am documentat.

Indiferent de varainta aleasa ca o fi plasa magnetica cu lampa UV, aparate pe baza de lichid sau pastile sau cu ultrasunete, aveti grija sa nu va afecteze sanatatea. Au existat cazuri in care din cauza mirosurilor sau a altor factori ce afectat sanatatea oamenilor sau a animalelor de companie din casa.

Apropo de aceste plase, stiu ca sunt utile, dar cand merg la un restaurant si aud cum sunt parjolite insectele, uneori mai iese si fum din ele, nu stiu cum e la altii, dar mie imi da o stare de disconfort. Sa fiu intr-o discutie cu cineva si sa aud cum sunt parjolite vietuitoarele alea, sunetul ma deranjeaza si imi distrage atentia, nu faptul ca acele ganganii mor.

Pentru cei care stau la casa lucrurile sunt un pic mai complicate si asta pentru ca unua din cele mai mai probleme, cel putin pe timp de vara sunt insectele si mustele. La casa un aparat impotriva insectelor sau un aparat pentru muste, sunt un pic mai complexe decat un simplu aparat pentru tantari. In natura lucrurile sunt mai complicate decat la apartament.

Toata ganganiile astea iti dau batai de cap dar exista metode prin care sa poti scapa de ele. Nu stiu cum e la voi dar cel putin mustele nu le suport de nici o culoare. Sunt atat de insistente ceva de speriat, din acest motiv aceste aparate impotriva ganganiilor sunt extrem de utile. Disconfortul creat de toate vietuitoarele astea te pot baga la balamuc.

Voi ce aparate impotriva insectelor folositi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *