0

Se apropie sezonul anvelopelor de iarna

Trecerea de la vara la toamna s-a facut brusc, poate vara si-a lasat amprenta in septembrie cu un inceput calduros dar acum ploile si frigul isi fac simtite prezenta peste tot. Desi poate parea cam devreme dar nu mai dureaza mult pana ca iarna sa vina iar orice posesor de automobile trebuie sa se gandeasca la acel moment cand se face schimbul de anvelope. Un lucru foarte important este ca multi nu stiu ca anvelopele nu se schimba decat atunci cand temperaturile incep sa scada sub 5 grade celsius.

Atunci cand faceti schimbarea trebuie sa alegeti un magazin de anvelope auto si service roti profesionist care in cel mai fericit caz sa va depoziteze si cauciucurile pe care nu le folositi in sezonul respectiv. In ultimii ani am tot recomandat cauciucurile Nokian si asta pentru ca sunt cea mai buna alegere in raportul calitate pret, mai pe scurt sunt foarte bune si pretul lor este rezonabil, iar acest brand de anvelope detine recordul mondial de viteza pentru cea mai rapida masina pe gheata, recordul fiind de 335 kilometri pe ora, testul fiind facut pe gheata din golful Bothnia in conditii de iarna.

La #drivetest cu noua #skodafabia !

A photo posted by Bogdan Alupoaie (@ebogdan85) on

In ultimii ani am mers prin munti si vai la volanul diverselor masini si am realizat ca la volanul oricarei masini, daca ai anvelopele potrivite si rabdarea necesara poti face fata tuturor conditiilor meteorologice dar si drumurilor dificile.

Anvelopele de iarna Nokian au fost si sunt pentru mine cea mai buna alegere pentru ca sunt de calitate, iar preturile lor sunt bune, nu e de facut rabat la bani atunci cand vine vorba de astfel de lucruri care te pot scoate din tot felul de probleme, ajungand in situatii extreme chiar sa-ti salveze viata.

Iarna usoara si gume bune !

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *