0

Se merita sa cumpar rafturi noi pentru magazinul de piese auto?

Anumite piese auto vin ambalate in cutii mari din carton care stau pe jos in depozite fiind pline de microbi si de praf. Uneori ele miros a mucegai, iar vanzatorii care au grija de marfuri catadicsesc sa le stearga sa nu le aseze asa pe polite.

Nu-i vorba, ca nu sunt alimente sa afecteze sanatatea cuiva, de aceea ma si gandesc ca sistemele de depozitare ar trebui sa fie ieftine, daca se poate cele mai ieftine din lume.
In magazin, punem cauciucurile la vedere direct in rafturi metalice second hand in Bucuresti, iar sa cumparam rafturi noi, care sunt si mai scumpe, ar insemna sa irosim bani. Nu ne permitem acest lux din cauza faptului ca sunt multe taxe si salarii de achitat, facturi, chiria locatiei. De fapt rafturile metalice second-hand nu difera mult de cele noi, daca reusim sa inlaturam prejudecatile.

Storeexpert.ro este furnizorul numarul 1 din Romania in materie de solutii de depozitare si toti cei care solicita consiliere si prezinta reprezentantilor magazinului un buget, primesc oferta care se incadreaza in suma disponibila.

Inainte de a-i transforma in parteneri pe profesionistii de la Storeexpert.ro ne-am adresat mai multor producatori de rafturi.

In afara faptului ca nu aveau decat doua-trei tipuri de rafturi, preturile erau foarte mari, iar proiectarea trebuia facuta de client. Desi ma pricep sa masor, consider ca specialistul este cel indicat sa aleaga tipul raftului potrivit pentru afacerea, bugetul meu si economisrea spatiului.

De indata ce i-am contactat, am stat la discutii ca intre prieteni si am stabilit ca:

-sa se deplaseze la fata locului, sa masoare corect si sa aleaga tipurile de rafturi potrivite
-beneficiarii trebuie sa inteleaga ca orice inlesnire baneasca este benefica si daca nu au toti banii pentru rafturi metalice noi, sa recurga la urmatoarele alternative: rafturi second-hand si economii substantiale la buget, rafturi inchiriate sau platite cand cumparatorul isi permite acest lucru.
-sa le aduca la magazin si sa se ocupe si de montarea si mentenanta acestora.
Rafturile de la furnizorul amintit sunt cele mai bune fiindca:
-toate piesele sunt din materiale rezistente
-metalul nu oxideaza sub nicio forma
-din moment ce au fost montate cu simtul raspunderii de catre specialist, in caz de seism puternic sau socuri nu se prabusesc, rsicurile de accidentare a oamenilor si deteriorare a marfurilor fiind nule.

In prezent multi dintre cei care trec pe la magazinul nostru se intereseaza de unde am laut rafturile fiindca, dupa cum ne marturisesc, le-ar vedea montate in:

-atelierele in care repara diverse lucruri, atat pentru depozitarea echipamentelor, dar si a obiectelor aduse la reparat
-magazia in care se pastreaza ambalajele. Borcanele asezate in rafturi metalice second-hand se pastreaza mult mai bine decat cele pune jos
-debaraua unde se pastreaza cursurile din studentie, colectiile de ziare si de reviste importante.

Nu gasiti solutie mai eficienta pentru magazinul de piese auto sau de constructii, asa ca rafturi metalice second-hand, foarte frumoase si elegante, care au durata mare de viata si isi mentin aspectul.
Daca ar fi sa mai deschidem un magazine cu acelasi profil in alt sector, tot la ei am apela pentru punerea la punct a depozitarii marfurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *