0

Piercingul în buric: de ce merită să îți pui o astfel de bijuterie?

Să-ți pui un pierce in buric reprezintă o alegere extrem de inspirată, care te va ajuta să îți sporești încrederea de sine și, în același timp, să te simți mai atrăgătoare și mai frumoasă, îndeosebi vara, atunci când poți purta haine subțiri și scurte!

Este vorba despre o procedură la modă, pentru care optează astăzi atât adolescenții, cât și adulții, dar despre care trebuie să știi cel puțin câteva lucruri înainte de a-ți face o programare la un salon.

Alege din sute de modele înainte de a-ți pune un pierce în buric!

Bijuteriile pe care le ai la dispoziție atunci când decizi să-ți faci un piercing sunt atât de diverse, încât căutarea ta va fi o reală provocare! De exemplu, poți opta pentru un model simplu, finuț și elegant, sub formă de bobiță, care să fie discret, indiferent de ținuta pe care o porți sau poți alege o bijuterie tip statement, care să îți acopere tot buricul sau care chiar să atârne, dacă ești o persoană extravagantă.

Pierce-urile sunt realizate din diferite materiale

Printre cele mai populare materiale folosite pentru realizarea pierce-urilor se numără aurul alb și cel galb, argintul, titanul și niobiumul. Acestea sunt materiale biocompatibile cu organismul uman și te ajută să previi inflamațiile pe termen lung. Dacă știi deja care este materialul ce nu îți provoacă reacții adverse, indicat este să îl alegi pe acela!

Te bucuri de un look sexy în timpul verii

Ca femeie, îți dorești mereu să te simți atrăgătoare și să fii admirată de către cei din jur, iar acest lucru este posibil datorită pierce-ului în buric. Cu siguranță vei atrage toate privirile atunci când vei purta ținute de vară, cu top-uri scurte, maieuri și fuste ori vei merge la plajă. Rămâne la alegerea ta cum vrei să-ți exprimi personalitatea, iar o bijuterie deosebită este soluția ideală!

Procedura durează foarte puțin

Cel mai mult timp îți va lua să alegi bijuteria preferată, iar artistului cu care colaborezi să sterilizeze instrumentele pe care le va folosi. Procedura de aplicare a pierce-ului în sine este una care nu durează mai mult de câteva secunde și presupune o ușoară senzație de disconfort. Nu-ți face griji: în doar o săptămână nici nu vei mai simți că bijuteria se află în buric și te vei obișnui foarte repede cu ea!

Îngrijirea pierce-ului este ușoară

În primele zile de la aplicarea pierce-ului trebuie să ai grijă la modul în care întreții zona respectivă. De exemplu, este recomandat să nu atingi buricul dacă nu ai mâinile perfect igienizate, pentru a evita transferul germenilor acolo unde ai pielea recent perforată. Mai apoi, încearcă să eviți hainele mulate pentru cel puțin câteva zile, astfel încât acestea să nu se frece de piercing.

Până când pielea ta nu se vindecă, nu este recomandat să faci baie. Optează pentru dușuri scurte, cu apă călduță și, totodată, evită să mergi la piscină ori să intri într-un jacuzzi.

Chiar dacă la prima vedere poate părea că ai mulți pași de urmat, de fapt ei sunt foarte simpli. Este suficient să fii atentă și să nu scoți pierce-ul deloc din buric vreme de 6 luni, până când nu te vindeci de tot. Ulterior, poți să schimbi bijuteria cu o alta ori de câte ori îți dorești!

La Inkstar.ro îți poți face orice tip de piercing îți dorești, precum și tatuaje deosebite! Acest salon piercing te așteaptă să faci o schimbare în viața ta, care să îți aducă mai multă încredere de sine!

Date de contact:

Email: contact@inkstar.ro

Telefon: +4 0729 987 932

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *