0

Servicii funerare si pombe funebre Sector 1 la datorie zi si noapte pentru cei care au nevoie

Aveai nevoie de actul acesta important, te-ai dus sa il iei si lacatul de pe usa te exaspereaza! Nevoia de o institutie determina nevoia de alta institutie intr-un adevarat lant al slabiciunilor si daca nu poti interactiona cu una, toate celelalte trebuie sa astepte.

Exista si cazuri in care lacatul acela inseamna pierdere, fiindca institutiile au programul lor si nu pot astepta. De pilda vrei sa te inscrii la facultate si dosarul nu este acceptat fara adeverinta de la medicul de familie. Daca actul acela obligatoriu nu este eliberat la timp, ratezi admiterea si trebuie sa astepti pana anul viitor.
Este dureros si cand doresti sa iti cumperi un anumit lucru, iar magazinul este inchis sau se face inventarul.
Totusi, un om viu mai are o sansa sau chiar mai multe. Sigur ca nu iti convine sa ratezi admiterea anul acesta, dar poti da anul viitor sau pe locurile din toamna, numai un om mort nu poate sa mai astepte.


De ce am inceput asa? Sa te informez ca servicii funerare si pombe funebre Sector 1 ia in calcul faptul ca decedatul nu poate sta mai mult de trei zile si lucreaza non stop, sa te ajute sa faci tot ceea ce se cuvine pentru cel drag care a trecut in lumea celor drepti.
Ar fi cumplit sa alergi din firma de servicii funerare in firma de servicii funerarea, tarziu in noapte sau in zile de sarbatoare si sa gasesti inchis!

Da, multe dintre firmele de pompe funebre lucreaza numai la ore rezonabile si au inchis in zilele de sarbatoare, uitand ca mortul chiar nu poate sa astepte!
E cald, oamenii mai stau si la bloc la etaje de la sapte in sus si oamenii mor si la domiciliu. In cazul in care cineva din familie decedeaza, in astfel de conditii, cu tot aerul conditionat vei avea mari probleme, daca nu gasesti firma de servicii funerare potrivita, care sa actioneze la timp.
Cand functiile vitale inceteaza, debuteaza procesul de descompunere, mai lent in primele ore si galopant dupa aceea. Da, sunt multi oportunisti care devoreaza un trup lipsit de viata. Chiar si organismul viu este atacat pe rand: de muste, de tantari, de capuse, de viespe si de microbi.

Cred ca ati inteles de ce trebuie actionat rapid in astfel de situatii si care sunt motivele pentru care avem nevoie de firme funerarea cu program non-stop:
1. pentru ca fara imbalsamare, inmormantarea va fi un chin.

2. cand se instaleaza rigiditatea specifica mortii (exista un termen de specialitate pentru aceasta: rigor mortis) cadavrul este greu sau aproape imposibil de imbracat.
Este linistitor sa stii ca poti suna direct, de pe laptop sau telefon si ca ti se raspunde dupa 2-3 secunde si mai ales ca exista undeva o echipa pregatita mereu sa vina sa iti preia mortul din casa, sa-i faca toate cele trebuincioase si sa il aduca la capela.

Nu poti sa tii un mort intr-un bloc, la etajul al saptelea vara, mai ales cand soarele bate toata ziua in camera! Se impune decenta in suferinta, chiar si intr-o suferinta atat de mare, iar decenta consta in faptul de a nu deranja toti locatarii, fiindca ti s-a intamplat o nenorocire!
Ma infioram si la noi, la tara, cand auzeam in mijlocul noptii un bocet sfasietor, dar sa fii usa in usa cu familia respectiva?
Servicii funerare si pombe funebre Sector 1 se afla mereu la datorie pentru tine. Este suficient sa suni si sa le soliciti ajutorul si ei se pozitioneaza alaturi de familia indoliata de la ora decesului, pana la inmormantare.

Pentru o inmormantare sunt multe de facut si ar trebui sa fim recunoscatori aceluia care s-a gandit sa infiinteze astfel de servicii.
Numai pregatirea trupului neinsufletit este atat de dificila si dureroasa, daca la ea participa membrii familiei.

Nu poti sa stai si sa privesti, cum cel drag este spalat, imbalsamat si imbracat de altii, stiind cata viata era in el cu cateva zile in urma. Vei accepta mai usor sa il vezi la capela, cum doarme in sicriul aranjat atat de frumos, fiindca asta ne este noua dat sa induram!
Servicii funerare si pombe funebre Sector 1 se ocupa de mortul tau ca si cum ar fi din familie, fiindca toti membrii echipei alcatuiesc marea familie a profesionistilor care nu te lasa, cand iti este cel mai greu in viata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *