0

Solutii la indemana pentru iluminat gradina de la magazinul dinamic-electric.ro!

Gradinaritul este o pasiune ce poate lua multe forme, iar gradinile pot fi amenajate oriunde, fie pe un mic balcon sau intr-o curte spatioasa. Totul depinde de fiecare cum isi aranjeaza gradina, insa cele mai frumoase au obiecte pentru iluminat gradina, si astfel pot fi admirate chiar si la lasatul serii.

Magazinul dinamic-electric.ro este un furnizor profesional de corpuri de iluminat, iar gama lor de stalpi pentru  iluminat gradina ofera sansa amatorilor si pasionatilor de gradinarit de a-si transforma curtea intr-un mic paradis.

Livingul nu trebuie sa fie singurul loc din casa ta unde petreci timp de calitate cu prietenii si familia. Extindeti-va spatiul de locuit afara! Terasa si curtea din spate sunt locuri perfecte pentru a distra oaspetii, pentru a lua masa si pentru a petrece timpul cu copiii. Iluminatul exterior adauga iluminare spatiilor  exterioare, facandu-le utilizabile noaptea. Iluminatul exterior poate adauga ambianta potrivita spatiului , indiferent daca sunteti cu familia sau daca savurati o ceasca de ceai singur inainte de culcare. Puteti instala chiar si lumini de exterior care au o caracteristica de lumina slaba. Acest lucru va va permite sa utilizati lumina mai stralucitoare atunci cand copiii se joaca afara si lumina slaba pentru serile romantice cu sotul sau sotia. Luminile de exterior sunt disponibile intr-o varietate de forme si modele, ceea ce face destul de simpla gasirea lumininilor care se potrivesc celorlalte caracteristici ale casei. De la decorativ la functional, nu puteti gresi cu iluminatul exterior.

Plasand strategic iluminatul exterior in toata curtea , puteti evidentia multe dintre caracteristicile pe care le aveti deja. Indrumati oamenii catre usa din fata peste cai si pasarele cu ajutorul unor stalpi de iluminat solar, eficienti din punct de vedere energetic. Puteti utiliza, de asemenea, iluminatul exterior pentru a marca liniile de proprietate si pentru a crea bariere in zonele curtii in care nu doriti ca oamenii sa treaca. Luminile de exterior sunt, de asemenea, un mod excelent de a arata caracteristicile speciale din curte. Asezati luminile langa elemente de apa, cum ar fi fantani sau iazuri, sau pentru a lumina copacii.

Folosirea luminilor in gradinile pline cu flori va arata, de asemenea, toate culorile frumoase, astfel incat sa va puteti bucura chiar si  noaptea de gradina. Luminile de exterior pot fi folosite deasupra capetelor pe veranda, incorporate in balustrade sau stalpi pe scari, sau plasate in pamant. O alta optiune excelenta pentru iluminatul exterior sunt luminile statement. Luminile statement sunt excelente datorita naturii lor unice. Luati in considerare agatarea de globuri viu colorate in jurul pridvorului  pentru a crea iluminarea perfecta in tema cu decorul curtii sau cu unul dintre hobby-urile personale.

Orice plus pe care il adaugati casei  va creste valoarea proprietatii. Frumusetea iluminatului exterior este ca veti obtine o rentabilitate imediata a investitiei, in timp ce va veti bucura de toate beneficiile excelente. Potrivit pietei imobiliare, 41% dintre potentialii cumparatori considera ca iluminatul exterior este o calitate esentiala pentru locuinta dorita si 49% il considera o calitate dorita. Plasand strategic iluminatul exterior in toata curtea , puteti prezenta caracteristicile excelente si va puteti spori atractivitatea. Luminile de exterior pot fi, de asemenea, folosite pentru a evidentia caracteristicile arhitecturale speciale ale casei . O tehnica pe care o folosesc multi designeri este efectul de lumina a lunii. Cu acest plan de design, lumina este difuza si nu mai stralucitoare decat cea a unei luni pline, dar lumineaza spatii speciale in aer liber. Ii veti face pe toti vecinii gelosi cu iluminatul unic si rafinat!

Nu numai ca iluminatul exterior este frumos, ci este si un mod excelent de a face casa sa para un loc mai sigur pentru familie, prieteni si orice alti oaspeti care va viziteaza proprietatea. Asa cum am mentionat mai devreme, puteti utiliza stalpi usori pentru a ilumina cai, pasarele si chiar alei. De asemenea, este important sa puneti luminile in apropierea oricaror scari sau a unor zone neuniforme. Luminile vor ghida oamenii pe timp de noapte, ceea ce va ajuta la prevenirea accidentelor neplacute. Luati in considerare instalarea iluminatului exterior in zone cu trafic intens, precum terase, punti, in jurul piscinei si in spatiile de relaxare in aer liber. Prin utilizarea iluminatului exterior, va puteti mentine familia in siguranta in timp ce va bucurati de curtea pe timp de noapte.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale iluminatului exterior este adaugarea unui plus de securitate pentru casa.  Luminile de tip proiector sunt o modalitate buna de a lumina colturile intunecate create de designul casei tale. De asemenea, oaspetii se vor simti mai confortabili cand vin noaptea si vad o cale clara catre usa din fata, iar veranda este bine luminata. Iluminarea peisajului intr-un mod clar arata oamenilor ca locuinta este bine ingrijita, ceea ce poate descuraja patrunderea prin efractie. Daca sunteti ingrijorat de faptul ca lumina constanta va va creste facturile la utilitati, puteti utiliza lumini cu senzori de miscare, astfel incat sa se aprinda numai atunci cand oamenii sunt in raza de actiune. Astfel veti economisi bani si veti surprinde persoanele care incearca sa va patrunda pe proprietatea. De asemenea, puteti seta temporizatoare pe luminile de exterior, astfel incat sa se aprinda imediat ce se intuneca afara sau cand sunteti plecat in vacanta. Magazinul dinamic-electric.ro ofera o selectia foarte frumoasa de corpuri pentru iluminat gradina la preturi atractive, iar calitatea produselor este intotdeuna cea mai buna. Nicio gradina nu ar trebui sa nu aiba lumini. Nu numai pentru siguranta, ci si pentru aspectul deosebit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *