0

Deratizare eficienta pentru afacerea si sanatatea ta

Deratizare este un cuvant magic, cand stii ca te poti trezi cu toate lucrurile din casa tocate marunt.

Lasa porumb afara intr-un hambar si ai sa intelegi! Dupa ce vei scoate tot porumbul, sa il bati, vei gasi cel putin un rand de rosatura de soareci, care miroase ingrozitor, incat simti nevoia sa te speli de doua-trei ori pe maini si sa dai si cu spirt sau cu dezinfectant.

Cocenii maruntiti sunt amestecati cu pulbere de porumb si excremente negre de soarece. Soarecii au dinti buni si toaca orice ca un distrugator de documente.

Ai lasat la vedere acte importante si ai soareci? A doua zi risti sa gasesti bucati mici de hartie din  ele si va trebui sa le faci din nou.

La fel se intampla cu cartile, cu hainele intinse pe scaun, uneori si cu firele prin care circula electricitate.

Soarecii iti strica peretii si incep sa danseze prin casa ta si cand esti acasa. Nu au scrupule si ies si in prezenta musafirilor, sa te faca de rusine.

Cand ai rozatoare in casa te gandesti la urmatoarele lucruri care te streseaza:

-bolile pe care le pot provoca tie si celor dragi. Am asezat aspectele in ordinea importantei lor. Cel mai mult iti doresti sanatate pentru tine si pentru cei dragi. Numai faptul ca nu mai dormi noptile cum dormeai reprezinta un semnal de alarma. Cand iti este lumea mai draga, soarecii rod, chitaie si alearga prin casa. Cand aprinzi lumina, inceteaza zgomotul si se ascund. Daca vei citi lista bolilor pe care le pot transmite, te ingrozesti. Trebuie sa recunoastem ca sunt si persoane care au fobie de soareci si pentru ele reprezinta un stres sa traiasca sub acelasi acoperis cu vietatile care le provoaca spaima.

-pagubele pe care le fac. Soarecii rod ceea ce in mod normal nu se poate roade, de aceea se si numesc rozatoare. Parca sunt niste masini de tocat.

-rusinea de a avea soareci. Aproape ca nu mai ai viata normala pana nu scapi de ei. Iti este jena sa vina cineva in vizita si sa descopere ca ai soareci. El te pot face de ras si in public. Imi amintesc de o doamna care arata bine. Stateam de vorba in centrul comunei si deodata, din buzunarul de la pardesiu i-a sarit un soarece. La vederea acestei scene, toata lumea care era de fata a ras.

La tara, oamenii incearca sa lupte dezorganizat cu soarecii. Mai intai pun curse pentru ei, dar cu timpul devin atat de abili, incat ocolesc capcanele. Apoi incearca sa puna grausor otravit, insa este ingrozitor daca un soarece moare intre pereti sau intr-un loc greu detestabil.

Mirosul degajat de corpul sau mic intrat in descompunere este oribil si traumatizant. Oricum dupa soareci, se impune curatenia generala a locuintei. In gaurile lor se pune sticla pisata, apoi se acopera cu ciment si dupa ce nu se mai cunosc se trece la zugravirea peretilor, sa nu se mai observe ceea ce au stricat soarecii.

Numai prin dezinfectare, spalare, zugravit se pot scoate microbii adusi de soareci in casa.

Cea mai eficienta metoda este insa solicitarea serviciilor complete de deratizare unor profesionisti de top.

Specialistii firmei Profesional3dderatizare.ro vin la domiciliu tau conform planificarii, echipati cu ceea ce le este necesar pentru a castiga lupta cu soarecii.

Experienta, substantele eficiente, instrumentele necesare conduc la o victorie sigura. Pe site-ul firmei se explica faptul ca deratizare nu inseamna sa lasi rozatoarele moarte in casa, prin nu stiu ce unghere, ci adunarea si incinerarea lor.

Multe informatii utile se gasesc pe site, cele mai multe referitoare la necesitatea dezinsectiei, dezinfectiei si deratizarii. La categoria daunatori gasiti lista lunga a parazitilor pe care profesionistii firmei prezentate mai sus vi-i alunga din casa. Ei pot actiona asupra: mustelor, tantarilor, capuselor, viespilor, puricilor si gandacilor de bucatarie, dar si asupra soarecilor si sobolanilor.

In institutiile publice sunt obligatorii dezinfectia si deratizarea periodice. In caz contrar, se pot aplica amenzi de peste 8 000 de lei.

Aceasta masura spune totul, fiindca si noi ar trebui sa actionam cu aceeasi responsabilitate in casele noastre. Alungarea insectelor si rozatoarelor din locuinte inseamna sanatate.

Trebuie sa actionam de la depistarea primului gandac din bucatarie, fiindca altfel, gandacii vor intra peste tot.

Specialistii de la firma din Bucuresti au un program lung de lucru, prin urmare ii poti chema si sambata de la 8 la 16.

In zilele de luni pana vineri, la ei se lucreaza de la ora 8, la ora 20.

Datele complete de contact sunt pe site, deci poti trimite solicitarea telefonic, prin mail sau prin intermediul formularului de contact.

Vestea buna este ca accepta sa se deplaseze oriunde in tara, chiar si in strainatate, daca vreun solicitant are nevoie de ajutorul lor.

Aceasta firma de top este solicitata din ce in ce mai des, fiindca oamenii sunt prevazatori si tin la sanatatea si la calitatea vietii lor.

Contacteaza si tu operatorul de programari si spune-i fara jena despre ce este vorba! Nimeni nu pastreaza confidentialitatea, asa cum o pastreaza acesti profesionisti. Vei observa ca dau dovada de empatie maxima si de aceea, tarifele percepute nu sunt piperate.

Specialistii de la Profesional3dderatizare.ro duc o lupta eficienta impotriva parazitilor, fiindca fac totul ca la carte, in timp ce noi, cu metodele noastre rudimentare le decimam numarul, dar nu reusim niciodata sa ii eradicam.

In rest, noi protejam gandaceii de tot felul si soarecii, cand traiesc in mediul lor: pe camp, in paduri, pe pajisti, dar in casele noastre nu au voie si trebuie sa stie acest lucru.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *