0

Spatiul de lucru pentru parcul auto

De ani de zile locuiesc in Germania unde am muncit, am strans bani si am cunoscut un stil de viata la care nici nu puteam sa visez in Romania. Intr-adevar se munceste foarte mult, trebuie sa fii om extrem de serios pentru ca neamtului ii place ca angajatul sa fie harnic, punctual si priceput.

Daca indeplinesti aceste trei conditii si rasplata va fi pe masura. Vei fi tratat cu respect, salariul va fi bun si vei avea siguranta locului de munca.
Invatand cele trei reguli de mai sus, am reusit sa castig increderea sefului meu, Hans.

Am uitat sa spun ca lucram ca mecanic auto la un parc de masini. Pana la urma, am devenit foarte buni prieteni, mai ales ca aveam o pasiune comuna si anume pescuitul. Intr-o duminica, m-a invitat la o partida de pescuit si, din vorba in vorba, la o bere blonda, cu spuma, mi-a spus ca lui i-a venit o idee. Stia ca sunt foarte multi romani care cumpara masini second hand din Germania si s-a gandit daca nu ar putea sa deschida un parc auto in Romania.

I-am spus ca este o idee excelenta dar va fi mult de alergat pentru ca este destula birocratie. Atunci a zis ca eu, daca doresc, ma voi ocupa de tot. Deja cunosteam foarte bine cum sta treaba cu parcurile auto si Hans avea toata increderea sa imi lase o afacere pe mana. Pe scurt, eu aveam sa manageriez toata treaba si el avea sa vina, doar la inceput si cand mai era necesar.

Am fost coplesit de o asemenea incredere acordata mie de catre Hans. Era o responsabilitate mare. Imi doream din tot sufletul sa fac acest lucru si sa ii arat lui Hans ca romanii sunt oameni cinstiti. Am plecat, in ceva timp de la discutie, in Romania, impreuna cu Hans.

Am cautat un spatiu pentru a-l cumpara, destul de mare pentru a aduce cat mai multe masini, am mers la institutiile competente pentru a face toate demersurile necesare deschiderii unei astfel de afaceri si apoi am inceput sa amenajam. Am imprejmuit frumos zona cu gard, am pus porti, am tasat si asfaltat terenul pentru ca nu ne doream sa fie un parc auto de duzina, asa cum mai vazusem. Apoi a trebuit sa ne gandim la o solutie pentru birou pentru ca era nevoie si de asa ceva.
Asa am reusit sa luam legatura cu cei care comercializeaza cabine si containere pentru astfel de locatii si nu numai. Site-ul se numeste cabine-containere.ro si aici puteti gasi cabine de paza, containere de birou (ceea ce ne trebuia noua), containere dormitor, containere de santier, containere dus, bucatarie, spalatorie pana si containere casa. Am fost impresionati si eu si Hans de calitatea exceptionala a cestor containere si de finisajele foarte bine executate.

Spre surprinderea mea, erau destul de spatioase. Ne-am hotarat sa achizitionam un container de birou dar si o cabina paza pentru ca aveam de gand sa angajam si un paznic pentru noapte. Pot sa va spun ca acum parcul auto arata exceptional si eu ma bucur de un spatiu de lucru cu adevarat fantastic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *