1

Cu si despre videochat

Videochatul oare poate fi numit un job? Oare iti poti face o cariera in acest domeniu de activitate? Multa lume critica aceasta meserie, altii o arata cu degetul si altii o dezgusta. La inceput si mie mi se parea un fel de prostitutie in mediul online, dupa care mi-am dat seama ca este un job ca oricare altul.

Am inceput sa imi dau seama ca nu femeile care practica o asemenea meserie sunt cele ce trebuie aratate cu degetul, ci barbatii care dau bani pentru a vedea o bucata de trup. Adica orice barbat trebuie sa aiba ceva aparte care sa atraga femeile si din acest motiv nu consider ca este necesar sa dai bani pentru astfel de placeri.

Desi Romania a devenit campioana la capitolul acestei meserii, acestea sunt platite foarte bine si asta datorita cererii mari de angajari videochat dar si prin faptul ca se fac investitii foarte mari in amenajarea acestora pentru ca se merge pe ideea ca daca oferi cat mai mult confort angajatilor acestia vor produce mai mult atat pentru ei/ele cat si pentru angajator.

Videochatul Laguna Studio ofera conditii de lu angajatelor, de la mobilier de calitate si calculatoare frumoase si performante, pana la zonele de agrement din cadrul studiourilor care detin piscina, sali de recreere si centre SPA. Unele femei sunt atat de pricepute in acest domeniu incat pot scoate pana la 5.000 Lei pe luna si acestea in conditiile in care mai au si cate doua zile libere pe saptamana. In plus mai au si carte de munca prin care isi pot face credite pentru autoturisme sau locuinte. Din pacate, femeile cand dau de bani se gandesc la haine si accesorii scumpe, vacante si distractii, putine sunt cele gandesc sa le fie pe termen lung, putine se gandesc ca aceasta meserie nu o vor face o viata intreaga.

Aceasta meserie este bine platita si ofera tuturor posibilitatea de a castuga banii la care nu au visat niciodata, mai ales pentru cei care vin din familii cu posibilitati reduse.

Am aflat acum ceva vreme ca anual se fac intalniri si conferinte de proprietari si modele de videochat si toate se tin doar in locatii exclusiviste unde se tin petreceri super faine. Deci aceasta meserie are si parti faine.

Comments

comments

One Comment

  1. nu oricine poate sa lucreze si sa aibe succes in acest domeniu. Spre surprinderea multora este nevoie de ambitie, seriozitate si multa munca pentru a avea succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *