0

Te simti complexata de sanii mici? Clinica Dr. Calu are solutia!

Multe femei, care au sanii mici, se simt complexate de aceasta parte a corpului lor, deoarece considera ca nu este atragatoare. Din aceasta cauza, aleg sa apeleze la o operatie marire sani prin implant silicoane, care sa le ajute sa scape de complexul legat de aspectul sanilor. Sanii vor fi mereu un subiect de discutie, deoarece acestia zdruncina granita dintre maternitate si sexulitate. Probabil acesta este si motivul pentru care femeile vor sa fie posesoarele unui bust frumos, voluptuous – isi doresc sa se simta bine in pielea lor, dar in acelasi timp sa fie atragatoare si sa intoarca privirile admirative, ale celor din jur.

Daca si tu te simti complexata de sanii mici, atunci trebuie sa stii ca exista o solutie: clinica Dr. Calu Bucuresti. In ziua de azi (si, cine stie, poate sip e timpuri) sanii sunt subiect de invidie, de barfa chiar, de mandrie sau de gelozie. Cel mai important este faptul ca sunt parte din ceea ce inseamna increderea de sine a unei femei, a unei mame, a unei sotii. Prin urmare, trebuie sa le fie acordata o maxima atentie. Dr. Calu, renumit medic chirurg a inteles acest lucru si de aceea si-a pus toata cunoasterea si priceperea in slujba pacientilor sai, care ii trec pragul clinicii. Inca din perioada de pregatire, ca medic, a realizat faptul ca cele mai mari satisfactii personale si profesionale ii sunt aduse de Chirurgia Plastica si Estetica.

Prin asta, reuseste sa vindece si sa transforme oamenii si sa le redea zambetul, care ii ajuta sa devina cu adevarat frumosi. De ce este clinica Dr. Calu recomandarea mea? Deoarece prietena mea cea mai buna a apelat recent la o interventie de marire a sanilor cu implant cu silicon si m-a rugat pe mine sa ii fiu alaturi. Pentru o persoana care alege sa faca acest pas pentru prima data, emotiile sunt imense si cu greu pot fi tinute in frau. Daca nu eram alaturi de aceasta prietena, mai mult ca sigur ar fi lesinat de cateva ori, de la emotii. Si nu doar eu am avut cuvinte de consolare, ci si dr. Calu, care stie exact cum sa comunice cu pacientii sai, astfel incat sa le inlature teama.
Interventiile asupra sanilor sunt cele mai solicitate tipuri de interventii chirurgicale estetice, fara indoiala si, de multe ori, medicul chirurg trebuie sa discearna intre a asculta solicitarea pacientei sau de a recomanda solutii alternative potrivite. Asadar, in afara de criteriul estetic, intai trebuie sa tinem cont de sanatatea noastra. Atentie! Niciun medic nu iti va face implanturi cu silicoane, daca are certitudinea ca aceasta interventie iti va pune viata in pericol! Din acest motiv, o prima etapa a fiecarei interventii chirurgicale la nivelul sanilor incepe printr-o evaluare riguroasa a sanatatii pacientei si o setare a asteptarilor acesteia, in functie de scopul pe care si l-a propus.
Pentru oamenii obisnuiti, implantul cu silicon este uneori un subiect de controversa, dar pentru medicii chirurgi, care si-au dedicat viata in scopul frumusetii corporale, chirurgia sanilor reprezinta mai degraba o arta pe care, printr-o practica indelungata si o continua perfectionare profesionala, ajung sa o stapaneasca si sa o puna in slujba pacientelor. Asa a facut si domnul doctor Calu, care are la activ peste 3.000 de interventii (doar) de chirurgie plastica sau estetica. Prietena mea deja l-a recomandat si altor fete, care isi doresc o astfel de schimbare, pentru ca ea este mai in masura, din moment ce a trecut deja prin mana doctorului Calu.

Azi, prietena mea se bucura de o viata noua, are mai multa incredere in ea, iar acest lucru se vede de la o posta! Secretul fericirii este relativ, deoarece este diferit in functie de fiecare persoana in parte. Pentru unii, fericirea inseamna sa isi indeplineasca un vis. Asa s-a intamplat si in acest caz. Sfatul meu pentru voi este urmatorul: urmati-va visele si faceti o schimbare atunci cand simtiti nevoia, mai ales daca stiti ca acea schimbare va face mai fericiti. Uneori nu ai nevoie de ajutor pentru a te simti bine in pielea ta, alteori se intampla sa ai nevoie – in cazul din urma, apeleaza la ajutor specializat, deoarece la clinica dr. Calu mereu o sa ai parte de o atmosfera prietenoasa si foarte primitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *