0

Tips&tricks: care sunt cele mai cautate tipuri de pardoseli de pe piata?

Ai nevoie de o pardoseala noua, de calitate, pe care sa o poti folosi o perioada indelungata? Documenteaza-te intai despre variantele pe care le ai la dispozitie, iar apoi alege in functie de modelul care consideri ca se potriveste cel mai bine spatiului pe care il ai, dar si in functie de felul in care vrei sa-l folosesti.

De la pardoseli decorative, pana la cele epoxidice si pardoselile din cuart, toate sunt variante moderne, interesante si de calitate, pe care le poti folosi extrem de usor. Mai mult, le poti comanda online, atunci cand ai decis in privinta pardoselii pe care o preferi!

Pardoseli decorative – ce trebuie sa stii despre ele?

Excelente pentru locurile in care joaca si activitatile recreationale se impletesc frumos, pardoselile decorative sunt unele dintre cele mai moderne, pe care le ai la dispozitie. Datorita acestora, vei putea crea o atmosfera placuta in spatiul pe care il ai si le vei putea oferi invitatilor tai sansa de a petrece timp intr-un loc extrem de primitor si cald!

Disponibile intr-o varietate de modele individuale, pardoselile decorative sunt durabile si extrem de prietenoase cu mediul, fiind totodata absorbanti perfecti pentru energie. Astfel de pardoseli contribuie inclusiv la reducerea riscurilor de accidentare si au costuri foarte scazute pentru fiecare ciclu de viata.

Pardoseli cu cuart

O alta categorie de pardoseli deosebite, pe care o poti alege este cea formata din pardoselile cu cuart. Realizate pe baza de rasini epoxidice, acestea au proprietati antiderapante minunate, incorporandu-se perfect in suprafata pardoselii. Le poti folosi cu precadere in bucatariile mari, de restaurante, acolo unde se lucreaza intens si unde angajatii au nevoie sa se poata deplasa repede, fara riscul de a cadea.

Durabile si cu un design atractiv, multicolor, pardoselile cu cuart pot fi personalizate in functie de conditiile de lucru. Mai mult, ele nu au nevoie de imbinari, asa ca sunt perfect plane si simplu de curatat.

Pardoseli ucrete, speciale pentru industria alimentara

Cu o rezistenta extrem de mare la agentii chimici, dar si impotriva scurgerilor obisnuite de apa, pardoselile ucrete sunt excelente pentru a fi montate in spatii din industria alimentara. Daca ai, de exemplu un restaurant sau un fast-food ori o fabrica de procesare a carnii sau a altor alimente, nu ezita sa investesti in pardoselile ucrete. Acestea asigura posibilitatea miscarilor termice la nivelul intregului substrat si, in acelasi timp sunt rezistente o perioada indelungata: asta inseamna ca nu trebuie sa le schimbi o data la cativa ani!

Pardoseli antistatice

Despre pardoselile antistatice trebuie neaparat sa stii ca sunt potrivite pentru spatii in care sunt procesate elemente precum solventi sau gaze, dar si acolo unde sunt procesate pulberi ori scantei provocate prin descarcari electrostatice. Cu ajutorul acestor tipuri de pardoseli poti preveni contaminarea suprafetelor, ceea ce inseamna ca le poti monta atat in cabinetele medicale de toate tipurile, cat si in spitale ori in alte spatii in care se lucreaza cu substante destul de periculoase.

Pardoseli epoxidice

Nu in ultimul rand, este bine sa ai in vedere si pardoseli epoxidice: pardoseliindustriale.ro/pardoseli-epoxidice/, care se obtin din substante chimice ale caror stare de agregare normala este in stare lichita. Aceste tipuri de pardoseli se aplica prin pensulare, iar cu ajutorul lor vei scapa de rosturi si de imbinari, asa cum s-ar fi intamplat daca ai fi ales parchet ori gresie. Rezistente pe termen lung, pardoselile epoxidice sunt inclusiv interesante din punct de vedere al designului, motiv pentru care te poti orienta spre modelul care ti se pare cel mai potrivit pentru tine!

Accesand Pardoseliindustriale.ro poti studia toate tipurile de pardoseli pe care le ai la dispozitie, iar dupa ce le studiezi, poti comanda modelul pe care il consideri potrivit pentru spatiul tau!

Date de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766.526.542

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *