1

Tipuri de narghilele – cum să o alegi pe cea potrivită?

Fumatul reprezintă o modalitate prin care încercăm să ne relaxăm și să scăpăm de agitația vieții cotidiene. Unii dintre noi experimentează fumatul clasic, în timp ce alții au descoperit un fumat mai profund – narghileaua. Întâlnită sub diverse modele, narghileaua oferă o sesiune de fumat uimitoare și aromată, fiind un prilej excelent pentru întâlniri între prieteni sau diverse activități sociale.

Narghilele – modele variate, pentru fiecare cerință

Unul dintre cele mai importante lucruri ce trebuie avut în vedere atunci când alegi o narghilea, este materialul din care aceasta este confecționată. Printre componentele care formează narghileaua, se regăsesc creuzetul, coloana, bolul, dar și furtunul.

Creuzetul narghilelei este realizat din sticlă sau ceramică. Creuzetul este recipientul tutunului sau aromelor folosite pentru fumat. Sunt preferate cele din sticlă sau ceramică fiindcă sunt rezistente la căldură, iar tutunul nu va fi ars. Pentru coloana narghilelei, se folosește oțelul, sticla sau aluminiu de cea mai înaltă calitate, pentru a nu afecta savoarea fumului. Bolul narghilelei este confecționat din sticlă groasă. Aceasta lasă la vedere nivelul apei, pentru a-l putea controla cu ușurință. Furtunul este fabricat din silicon lavabil, pentru a fi ușor de curățat și dispune de un aspect interesant.

O narghilea mai mică este ideală atunci când mergi în vacanță și dorești să o folosești în aer liber, fiind mai ușor de transportat. O narghilea mai înaltă este perfectă atunci când dorești să petreci timp de calitate în confortul locuinței, alături de prieteni și persoanele dragi.

Narghileaua se regăsește într-o gamă variată, dispunând de diverse forme și culori. Cu un bol din sticlă incoloră, roșie, albastră, negru, clasic, piramidal, cu un aspect rustic sau futuristic, precum și diferite dimensiuni, o narghilea se bucură de aceleași performanțe incredibile.

Alege narghileaua potrivită unei sesiuni de fumat îmbietoare

Dat fiind gama largă de modele de narghilele disponibile pe piață, uneori poate fi o alegere dificilă în a o găsi pe cea potrivită. Narghilele cu creuzet cu sită, cu smoke box, moderne, tradiționale, egiptene, turcești, fiecare dispune de anumite caracteristici unice pentru o experiență de fumat relaxantă.

Achiziționează o narghilea confecționată din materiale de calitate, ce nu se corodează în timp. Aluminiu, cupru sau oțelul inoxidabil sunt printre materialele preferate de producători. De asemenea, dimensiunile narghilelei sunt importante. O narghilea cu o înălțime mai mare, va oferi mai mult fum și va fi mai mult ușor de utilizat atunci când stai pe canapea. Desigur că o narghilea mică îți va oferi aceeași senzație de fumat, deci alegerea privind dimensiunile sunt strict în funcție de nevoile tale.

O narghilea dispune de unul, două sau mai multe furtunuri. O narghilea cu un singur furtun este indicată atunci când fumezi singur, în timp ce o narghilea cu mai multe furtunuri, este perfectă pentru o seară alături de prieteni.

Fiecare narghilea dispune de un stil, fie tradițional, fie modern. Alege o narghilea profesională precum cele regăsite pe https://www.shishabucuresti.ro/narghilea și bucură-te de sesiuni de fumat intense. Fie că optezi pentru un model cu smoke box, fie că preferi un creuzet cu sită, aroma nu va fi arsă, își va păstra gustul intens, iar sesiunea de fumat va dura până la două ore.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *