1

Transforma o simpla gradina intr-un spatiu de vis cu ajutorul unei pergole bioclimatice

Daca locuiti la casa, cu siguranta stiti cat de importanta este existenta unui spatiu recreational in curtea acesteia. E o placere deosebita sa putem avea intalniri cu prietenii sau cu familia in aer liber in anotimpurile calduroase, dar nu numai. Un astfel de spatiu poate fi realizat daca alegem sa folosim o pergola bioclimatica. O astfel de constructie este foarte rezistenta la orice tip de conditie de mediu si, de asemenea, poate fi tinuta atat inchisa, cat si deschisa in functie de preferintele clientilor.

Aceste pergole pot fi montate in diverse moduri, in multiple puncte ale gradinii, ele putand sa se plieze perfect indiferent de spatiul disponibil. Mai multe detalii legate de caracteristicile si tipurile de pergola bioclimatica discutam in urmatoarele randuri.

Prin ce este caracterizata o pergola si unde poate fi aceasta montata?

Dupa cum deja a fost mentionat, o pergola bioclimatica poate fi montata in orice fel de gradina sau spatiu exterior. Aceasta poate fi realizata din diverse materiale, cele mai cautate si rezistente fiind aluminiul si lemnul. O astfel de constructie poate fi facuta complet separata de casa dumneavoastra, dar, in acelasi timp, poate fi montata si ca o prelungire a casei, o terasa.

Indiferent de materialul din care alegem sa fie facuta pergola, ea poate veni cu multiple avantaje. Pergola are un rol de protectie, ea putand avea un acoperis, dar si laterale cu posibilitatea de inchidere. De asemenea, o astfel de constructie permite control manual sau printr-o telecomanda, clientul avand puterea de a inchide acoperisul sub diverse unghiuri si sa permita patrunderea unei anumite cantitati de lumina si caldura in interior.

Care sunt diferentele dintre pergole si copertine?

Diferentele dintre aceste doua produse sunt destul de mari, iar diferentele pot fi usor observabile cu ochiul liber daca punem una langa cealalta o pergola si o copertina. In general, copertinele sunt formatiuni fixe sau retractabile realizate din diverse materiale textile, in general rezistente la apa. Acestea nu au picioare de sustinere sau pereti laterali, fiind doar simple „acoperisuri” temporare care se plaseaza pe peretii exteriori unei case, a unui magazin sau chiar restaurant.

O pergola bioclimatica este mai de incredere atunci cand ne dorim o protectie totala impotriva vremii ploioase sau a zilelor in care cantitatea de zapada cazuta este destul de mare. O simpla copertina nu va avea, din pacate, puterea de a ne feri de astfel de fenomene meteorologice si nici nu va permite pastratea unei anumite temperaturi in locul in care ea este montata, ea avand doar un rol de protectie solara partiala, dar si de protectie impotriva ploii pe o suprafata limitata.

De unde imi pot achizitiona o pergola si cum poate fi aceasta montata?

Daca doriti sa includeti in curtea dumneavoastra o pergola bioclimatica, puteti apela cu incredere la serviciile celor de la Soraltechnik. Ei pot fi gasiti la adresa soraltechnik.ro, unde veti gasi intreaga gama de produse pe care ei le pun la dispozitie clientilor. Printre cele mai iubite si cautate tipuri de pergole oferite de acestia se gaseste gibus med varia. Aceste produse ofera o protectie completa impotriva infiltratiilor de apa si garanteaza un consum minim de energie. Dimensiunea acestor pergole poate fi adaptata dorintelor dumneavoastra. Mai multe detalii puteti gasi atat pe site-ul mentionat, dar si la adresa de email si numarul de telefon afisate.

Date de contact:

Telefon: 031 430 40 33

E-mail: office@soraltechnik.ro

Adresa: Bulevardul Pipera 59, Voluntari, Ilfov

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *