0

Tranzactii Bitcoin si Ethereum fara comisioane

Acum poti efectua tranzactii Bitcoin si Ethereum fara comisioane alaturi de alte criptomonede existente pe piata, respectiv Ripple,EOS, Litecoin, Cash, Stellar,TRON,Cardano,dash,OmiseGO, Basic Attention Token, Augur,Ox, Golem sau Electroneum.

Dar ce sunt aceste criptomonede?

Criptomonedele mai sunt denumite si monede virtuale si bani digitali, nu sunt bani reali pe care sa-i poti numara fizic, ci sunt bani virtuali, digitali si aceasta inseamna ca sunt doar bani pentru tranzactii in mediul on line. Acestea exista in baze de date special concepute cu reguli foarte stricte care confera si conditioneaza modul in care acestea  sunt oferite celor care tranzactioneza si acesata se face pe baza unor formule matematice precise pe care omul nu le poate influenta.

Cele mai populare sunt criptomonedele Bitcoin, Ethereum, Litecoin sau Ripple.

Un exercitiu de imaginatie ar fi acela ca acestea sunt asemanatoare jetoanelor folosite la diferite tipuri de aparate sau mai pot fi asemuite cu aplicatii prin care cumperi credite .

Criptomonedele au acelasi regim ca si banii doar ca atunci cand ce esti in posesia lor, pot fi utilizate doar pentru servicii sau schimb de bunuri.

Criptomonedele sunt deosebite, ele adresandu-se si avand la baza o retea peer-to-peer.

Ce inseamna aceasta?

Asta presupune ca fiecare persoana care este in posesia de criptomonede cum ar fi Bitcoin si Ethereum are in acest mod pastrata o copie a tranzactiilor efectuate astfel, in momentul in care oferi unei persoana o criptomoneda, in retea se va inregistra ca tokenul respectiv si-a schimbat proprietarul, informatie pe care o va primi si fiecare persoana din retea.Din acest motiv, acelasi token, nu va putea fi oferit mai multor persoane.

Toate criptomonedele sunt puțin diferite, dar toate împărtășesc acelesi caracteristici caracteristici.

Ele sunt unidirecționale si asta inseamna ca dupa ce trimiți o criptomoneda si in retea s-a confirmat tranzactia, nu o mai poti recupera decat daca  celui caruia i-ai trimis-o iti va restitui  una .

Nu este necesara o carte de identitate, deci nu trebuie sa te temi din acest motiv. Pe tot parcursul tranzactiei esti o persoana anonima si nu ai nevoie decat de un portofel digital.

Tranzactiile sunt rapide si pot fi efectuate fara dificultate in orice colt de pe mapamond.

Ele sunt transmise imediat in toata reteaua si confirmate la foarte scurt timp, nu mai mult de cateva minute.

Numarul criptomonedelor insa este limitat si cantitatea totala tranzactionata este controlata de rețea.

Afla acum cum poti efectua  tranzactii Bitcoin si Ethereum fara comisioane.

Investiția in criptomonede este decizia ta, aceasta având atât avantaje deoarece poti  cumpara si vinde fara comision orice moneda virtuala disponbila de la Bitcoin la Ethereum, Ripple, EOS, Litecoin, Bitcoin Cash, Stellar, TRON, Cardano, Dash, OmiseGO, Basic Attention Token, Augur, 0X, Golem, Electroneum.fla acum

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *