0

Promoții la imprimante în sezonul estival

Esti in cautarea unei imprimante pe care s-o poti folosi acasa, la imprimarea de documente, fie pentru mediul profesional, pentru a imprima acte, pentru a face copii sau pentru printarea fotografiilor?

Pe piata vei gasi o multime de modele si marci de imprimante la care poti apela, conform nevoilor tale. Stim ca alegerea unei imprimante ideale poate fi chiar mai dificila cand sunt atat de mult optiuni disponibile, dar preturi va avea in mod cert o contributie in luarea unei decizii de care sa fii pe deplin satisfacut. Asadar, ar trebui sa stii ca sezonul estival te preintampina nu doar cu buna dispozitie pentru vacanta, ci si cu oferte si preturi speciale la imprimantele si accesoriile necesare, disponibile pe www.modserv.ro  .

Daca ti-am starnit curiozitatea, hai sa afli care sunt promotiile acestei perioade!

Promotii la imprimante in sezonul estival

In topul promotiilor lunii care te asteapta la Modserv.ro se numara imprimantele multifunctionale, acele imprimante care-ti ofera posibilitatea de a printa orice tip de material dupa bunul plac. Ele sunt ideale pentru cladirile de birouri, dar si pentru institutiile de tip copy-center, acolo unde exista un flux amplu si variat de imprimare a documentelor.

Asa ca cel mai probabil nu e o coincidenta ca oferta speciala a sezonului estival este prezenta in cadrul imprimantei KYOCERA ECOSYS, o imprimanta multiunctionala cu laser, cu mecanism 4 in 1 si rezolutie de 1200 dpi. Aceasta imprimanta iti va permite sa printezi cu usurinta varii materiale fara oprire, cu un numar de pana la 250 coli. Iti permite inlusiv sa scanezi si sa tranformi in mod digital acele documente pe care doresti sa le trimit pe email sau la care ai nevoie de o copie reprodusa intr-un mod cat mai fidel, fara a risipi cerneala.

De asemenea, vei gasi tot in oferta si tonerul compatibil cu o multitudine de imprimante Kyocera, inclusiv cu cea mentionata anterior.

Poti avea in vedere ca la Modserv vei gasi si alte tipuri de imprimante, dar si accesoriile vaste de car eimprimantele Kyocera pot avea nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *