0

De ce sa practici Qigong cu Ovidiu Pescărașu

Qigong este o practica pentru toate varstele, deoarece nu exista restrictii. La scoala Qigong Bucuresti toata lumea va gasi ceea ce are nevoie. In multe tari ale lumii, elevii, studentii, pensionarii si militarii  care doresc sa devina puternici, energici si sanatosi, fac cursuri Qigong. In China, plajele si parcurile oraselor sunt pline de oameni de diferite varste, care se misca incet, facand exercitii minunate psiho-energetice. Uneori iti poti trai viata si ii poti descoperi toata frumusetea ei, insa, fara a vedea toate abilitatile si potentialul care este in tine. Datorita cursurilor Qigong predate de maestrul Ovidiu Pescărașu, poti simti viata mult mai larga si mai voluminoasa, simtind cu intregul corp si obtinand o mare placere din insasi procesul vietii, simtindu-ti, in acelasi timp, propriile fluxuri.

Ce este qigong-ul?

Este posibil sa nu ai suficienta energie in ultimul timp, de aceea scoate-te, renunta la obiceiurile proaste si gaseste-ti propria energie, prin cursuri Qigong. De asemenea, pune-ti lucrurile in ordine si traieste viata visurilor tale punandu-ti in practica cu indrazneala, ideile. Gaseste puterea de a spune un “nu” decisiv la tot ceea  ce te trage in jos. Mergi la cursurile Qigong ale maestrului Ovidiu Perscarasu pentru a atrage energia abundentei in viata ta, pentru a crea o baza materiala puternica, pentru a ajunge la un nou nivel in care sa impartasesti cu altii starea interioara armonioasa, calmul si optimismul. Vei reusi sa devii atragator si sa radiezi energia sexualitatii sanatoase, ca rezultat al muncii echilibrate a tuturor centrelor energetice.

Energia ta de viata

In fiecare an, din ce in ce mai multi oameni se confrunta cu o lipsa de energie, oboseala cronica, tonus scazut. Te misti putin, petreci mult timp la televizor si la calculator. Respiri aerul poluat, manci alimente nesanatoase. Stilul de viata urban nu este favorabil sanatatii corpului si armoniei spiritului. Toate acestea slabesc potentialul energetic, agraveaza starea fizica, si, prin urmare, simptomele lipsei de energie in organism, sunt problemele de greutate, problemele de dormit, constant letargie sau iritabilitate, atacuri de panica si depresie prelungita, imunitate redusa, anxietate si stres. Energia este radacina intregii vieti. Daca functioneaza prost sau nu este suficienta, atunci apar boli.

Cum sa-ti refaci rezervele de energie

Pentru persoana obisnuita exista doua surse principale de energie: mancare si respiratie. Inainte de nastere, copilul traieste in uter si isi absoarbe energia. Dupa nastere, incepe sa extraga energia Qi din mancare si din respiratie. Dupa ce a ajuns la o varsta matura, o persoana consuma energia si dupa ce s-a epuizat  complet,  moare. Vestea buna este ca la scoala Gongong Bucuresti prin cursuri Qigong, vei invata cum sa absorbi energie suplimentara si cum sa o folosesti in beneficiul tau. De mai bine de o mie de ani, inteleptii din est au descoperit ca energia Qi poate fi invatata literalmente cu ajutorul anumitor tehnici energetice. Aceasta stiinta este numita “Qigong” care este predata de maestrul Ovidiu Pescărașu, practicant de arte martiale de peste 25 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *