0

Un cadou folositor!

Anul acesta, de ziua fratelui meu, m-am gandit sa ii fac un cadou inedit. Stiind ca este foarte atasat de telefonul sau smartphone, am decis sa ii cumpar un suport auto Scosche, astfel va fi mai atent in trafic. Dupa ce am citit mai multe studii facute de catre specialisti, am ajuns la concluzia ca suportul auto este un gadget de care au nevoie in mod special conducatorii pasionati de gadget-uri.

Potrivit unui studiu realizat in SUA, in anul 2015, simpla atingere a unor obiecte in masina in timpul conducerii a fost principala cauza a accidentelor pe sosele. Suporturile auto magnetice impiedica aceste distrageri, permitandu-va sa plasati telefonul chiar in fata dvs., pe un suport special. Daca telefonul va suna si vreti sa raspundeti, nu va mai trebui sa cautati prin buzunare sau in geanta dupa el.

Un suport magnetic telefon auto pentru gurile de ventilatie va permite sa plasati telefonul in apropierea dvs, astfel incat atunci cand veti primit un apel si veti folosi modul speaker, sunetul va fi mai puternic si mai clar. Fara un suport, cel mai probabil veti tine telefonul cu o mana, iar cand schimbati vitezele o sa-l tineti cu umarul, moment in care, foarte rar, veti auzi bine ce spune celalalt participand la convorbire. Prin montarea telefonului intr-un suport auto, mainile dvs vor ramane libere si va veti putea concentra mai bine la condus.

De asemenea, un suport magnetic telefon auto ce se monteaza pe gurile de ventilatie, va permite sa utilizati telefonul mobil ca si GPS. Acesta este un dispozitiv ideal pentru momentele cand calatoriti la adrese noi si nu stiti cu exactitate cum sa ajungeti. Fara un suport auto, veti tine telefonul in mana, sau il veti lasa in consola centrala, moment in care capul dvs va privi foarte mult in jos, pe harta, ceea ce va creste foarte multe sansele unui accident. Stiind ca fratele meu este un impatimit al calatoriilor, suportul auto va fi o extensie excelenta pentru el si astfel pentru toti cei care necesita sa vizualizeze adresele pe aplicatia GPS din telefon.

Unul din marile avantaje de a cumpara un suport auto Scosche este ca face posibila citirea anumitor e-mailuri si mesaje, fara ca soferul sa isi distraga atentia de la drum.

Pentru pasagerii din masina, o modalitate foarte buna de a nu se plictisi in timpul cand calatoriti pe distante mai lungi, este sa vizioneze un film. Un telefon mobil sau o tableta montata pe bordul masinii este usor de vizionat de catre toti pasagerii. MagicMount Pro Charge Qi este un suport auto cu incarcare Qi integrata, ce se monteaza pe bordul sau geamurile masinii. Acest suport magnetic de incarcare ofera o putere de pana la 10W, facandu-l compatibil cu incarcarea rapida fara fir de la Apple si Samsung. Nu numai ca acest suport magnetic ofera incarcarea rapida fara fir, dar are si doua puncte de contact magnetice pentru o fixare solida prin intermediul magnetilor din neodium.

Suportul are o functie avansata de siguranta, cum ar fi detectarea obiectelor straine, protejand astfel dispozitivul de supraincalzire si de posibilitatea de a deveni un pericol potential de incendiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *