0

Un psiholog in adevaratul sens al cuvantului

Psihologul adevarat iubeste oamenii, ii respecta si relationeaza diferit cu fiecare dintre ei.
Multi dintre ei imi sunt prieteni si imi place sa ii observ de departe. Ei trateaza cu aceeasi consideratie si animalele de companie care depind de ei si nu se pozitioneaza niciodata pe o pozitie superioara pacientului lor.

Un psiholog bun este la curent cu ultimele descoperiri si tehnici din domeniul sau si considera ca este in slujba oamenilor, de aceea cultiva o relatie de prietenie cu pacientii lui. Impreuna fac o echipa menita sa gaseasca rezolvarea optima a confilctelor interioare care macina psihicul omenesc. Cand nu te mai intelegi si nu te mai accepti pe tine insuti sau consideri ca tot universul este impotriva ta, iar tu esti marele prigonit al acestei lumi, te afli in mare pericol, cu toate ca nu constientizezi.

Daca ai nevoie de un psiholog Bucuresti recomandarea mea este Florentina Matreata pentru ca:
-psihologia nu mai are secrete in ceea ce o priveste. A studiat mult si temeinic, a participat la multe cursuri de formare continua si este membra multor asociatii de profil in care se patrunde exclusiv prin merite profesionale. Parcursul profesional este impresionant si ii ofera statutul de cel mai bun psiholog din tara.

jnmjnkjnk

-in cadrul sedintelor de psihoterapie rezolva multe probleme dificile si importante ale pacientilor, prin mijloace noninvazive. Totul se desfasoara prin comunicare, sub forma unui joc, castigul fiind bivalent.
-are dexteritatea necesara de a lucra cu diferite categorii de pacienti: copii, adulti, adolescenti incapatanati si cupluri, de a le castiga increderea deplina si de a-i convinge sa se deschida in fata ei.

Din declaratiile fostilor pacienti, niciunul nu a renuntat la sedintele de terapie, toti au fost cooperanti si nu s-a intamplat vreodata sa se suspende consilierea din cauza incompatibilitatii, cum se mai intampla in psihologie uneori.

-se dedica 100% pacientilor in orele de lucru, isi inchide mobilul, aspect cunoscut de catre apropiati si pacienti, care in intervalul in care lucreaza nu o apeleaza.
-pastreaza confidentialitatea discutiilor avute cu clientii si nu incalca in niciun fel normele de baza ale psihologiei.
-are rabdare sa lucreze cu adolescenti, care sunt pacienti incomozi prin spiritul de libertate prin care si-l manifesta si prin liberatatea pe care doresc sa si-o proclame.

-este omenoasa si intelegand nevoia de psiholog a oamenilor stresati din epoca noastra, la 3 sedinte, ofera una gratuit.
-doreste sa stie cand pacientii nu isi pot plati consultatiile, sa gaseasca impreuna o metoda si acestia sa nu fie obligati sa intrerupa tratamentul de care au nevoie din cauza problemelor financiare.

Un psiholog onest, bine pregatit, care pastreaza cu sfintenie discutiile profesionale si care conduce pas cu pas pacientul catre intelegerea disfunctiilor sau derapajelor si catre vindecare, acesta este profilul complet al Florentinei Matreata, specialistul care a ajutat si vedete aflate in dificultate, dar si oamenii obisnuiti sa isi invinga fobiile si limitele fixate de mintea lor.

Nu ezitati sa faceti o programare si sa o cunoasteti in totalitate: in calitate de cel mai bun psiholog roman si in calitate de persoana extrem de generoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *