0

Romania, trezeste-te! #colectiv

Desi tot timpul am spus ca nu ma intereseaza si nu dezbat subiecte despre politica, de data asta am sa fac o exceptie si am sa-mi dau putin cu parerea in cateva randuri. De mobilizarea din seara trecuta ce a avut loc la Bucuresti, nu am decat vorbe de bine, dar sa vin spre casa si sa vad peste 2000 de oameni iesiti in strada la Iasi, de asta habar nu am avut.

Lucrul acesta ma face sa ma bucur, o scanteie s-a aprins in mine, o speranta ca totusi lucrurile vor merge bine, dar aceasta scanteie s-a mai aprins in ultimii ani, daca nu ma insel, ultima data s-a aprins cand a iesit Klaus Iohannis si strigam “Klaus ce l-a speriat pe Mickey Mouse” si mi-e frica sa nu se aprinda din nou si ca totuls a fie din nou inutil.

Ca la fiecare protest, ne lipseste un lider pentru #colectiv! Acum este momentul in care sa faca vocea multimii auzite, avem nevoie de un lider pentru ca totul sa mearga mai departe si sa facem vocea #colectivului sa ajunga acolo unde trebuie! Sa se ajunga la demisii, la adevarata schimbare pe care o dorim cu totii!

Acum doua luni, fratii nostrii au iesit in strada, acum trebuie sa iesim si noi si sa cerem o schimbare, dar daca tot o vrem, atunci cand se va intampla sa si stim ce sa facem cu ea! Pentru ca in pozitiile fruntase din politica si din tara nu e chiar atat de usor!

Update 2: Grasu de la Primaria secotorului 4 a Capitalei, “Piedone” a demisionat si el din functia de primar!

Update 1: Prima demisie – Premierul Romaniei, Victor V. Ponta isi anunta demisia! La propriu si la figurat, azi e ziua lui Traian Basescu, nici nu se putea o zi mai buna pentru o demisie! Oprea nu iese si el de vreme ce guvernul a cazut?

2 Euro prin SMS la 8848 pentru familiile celor ce si-au pierdut viata in #colectiv !!! #iasi #romania #help #people

A photo posted by Bogdan Alupoaie (@ebogdan85) on

2015-11-04 00.43.15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *