0

Unde poti inregistra un domeniu .ro ieftin?

In primul rand voi incep cu lucrurile de baza, pentru ca le consider importante si vreau sa le trec in revista. In momentul in care deschizi o pagina de internet si accesezi un site cu terminatia .ro, ei bine aceasta este un domeniu, un spatiu achizitioant  unde se posteaza sau se vinde diferite produse.

Un bun exemplu il vei intalni la bloguri care se gasesc atata pe subdomeniu cat si pe domeniu , subdomeniu sunt acele spatii gratuite – gen wordpress sau blogspot, acestea sunt cele mai cunoscute, dar sunt si altele.

Daca alegi sa iti faci un blog sau un magazine trebuie sa tii cont de acest aspect, pentru ca fiind pe domeniu .ro, .com sau .eu  sunt cautate si acceptate pentru colaborari, cand un posibil partener vede ca blogul tau este pe un subdomeniu, ei bine aici lucrurile stau putin altfel si exista posibilitate sa fi refuzat, dar asta este un subiect complex ce trebuie dezbatut cu alta ocazie.

De unde poti achizitiona un domeniu .ro?

Pe internet vei gasi o multime de site-uri ce iti pun la dispozitie diferite pachete, dar acum totul tine de buget si daca esti la inceput de drum, trebuie sa tii cont de asta, ce suma esti dispus sa aloci pentru achitionarea unui domeniu. O varianta accesibila gasesti la hostx.ro, acest site l-am gasit in urma cautorilor dupa inregistrare domeniu .ro ieftina, aici am gasit cea mai buna oferta pentru  domeniu .ro.

Acesta este primul pas ce trebuie facut cand decizi sa iti faci un magazin online sau un blog, daca ai rezolvat acest lucru, mai am de facut un pas si apoi totul devine mai usor. Pe langa achizitionarea unui domeniu mai ai de gasit un host, si cei de la Hostx.ro iti pun la dispozitie pachete  cu hosturi la fel de atractive ca preturile pentru domenii. Poti gasi o multime de informatii despre acest subiect si pe Wikipedia, vei gasi link-ul aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *