0

De ce sa folosesti plicuri speciale de curierat si pungi atunci cand trebuie sa trimiti obiecte hand made

Artizanii si cei care fac produse hand made, in general, sunt interesati sa trimita aceste produse in stare cat mai buna. Avand in vedere acest aspect, este foarte usor ca aceste produse sa fie trimise in pungi speciale si in plicuri de curierat care sa nu permita deteriorarea.

Bratarile pot fi trimise in pungi de curierat

Bratarile, indiferent de materialele din care sunt realizate, ar trebui sa fie protejate corespunzator. In acest sens, recomandam https://www.foliecubule.ro/catalog/plicuri-pungi-curierat-52 unde vei gasi cele mai bune pungi. Bratarile care sunt realizate din snururi sau fire, ar trebui sa nu intre in contact cu apa deoarece este posibil sa mucegaiasca sau sa se decoloreze. In cazul firelor pigmentate, culorile pot intra unele in celelalte, caz in care modelul se va distruge. In sensul acesta, recomandam utilizarea pungilor speciale. In cazul in care bratarile sunt din materiale metalice, riscul ca acestea sa rugineasca sau sa se pateze este unul considerabil, deci va trebui sa ai in vedere acest aspect.

Materialele tricotate ar trebui trimise in folii speciale

Produsele facute din materiale tricotate, asa cum sunt bluzele si fularele sau caciulile, ar trebui sa fie trimise in mod normal in pungi care sa nu permita patrunderea apei. In contact cu apa, anumite fire pot incepe sa se stranga iar firele pufoase pot deveni aspre. In plus, lana este un material care inmagazineaza apa si fiind organica, poate favoriza dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiurilor. Prin urmare, coletul tau va ajunge ud, mucegait si urat mirositor la destinatie. Curierii isi dau tot interesul ca toate coletele sa ajunga bine, insa in momentul in care acestea sunt mutate dintr-un loc in altul, este posibil sa stea foarte mult afara.

Obiectele hand made din hartie trebuie protejate corect

In functie de forma lor, obiectele hand made din hartie trebuie sa fie corect protejate. O recomandare este aceea de alege cea mai buna metoda de transport care sa nu le deterioreze. Un alt aspect foarte important este sa protejezi toate aceste obiecte de ploaie si alte surse de apa. Chiar si atunci cand folosesti lacuri speciale pentru hartie, nu iti recomandam sa lasi aceste obiecte pur si simplu in materiale permeabile, pentru ca umezeala poate sa le deterioreze si sa le schimbe forma. Daca este vorba despre produse 3D voluminoase, cel mai bine este sa alegi cutii in care sa protejezi aceste obiecte cu folii cu bule.

Alege pungi speciale de transport pentru brose si obiecte din bile

Obiectele din bile si brosele pot fi transportate atat in plicuri cat si in pungi speciale de transport. Este important insa faptul ca va trebui sa iei in calcul, pe langa contactul cu apa, si contactul cu soarele. Bilele din lemn, in special, se pot decolora daca stau prea mult in soare si cu siguranta nu iti doresti sa ajunga la destinatie intr-o stare neconforma cu fotografiile pe care le-ai trimis. Acesta este si motivul pentru care de fiecare data ar trebui sa folosesti cele mai bune pungi de curierat.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *