0

Popi metalici – tips and tricks pentru un proiect reusit

Pentru un proiect de constructie vei avea nevoie de diverse materiale, echipamente si utilaje.

Daca unele produse sunt mai rentabile pentru inchiriere, altele pot fi achizitionate foarte usor. Afla din randurile de mai jos tot ce este necesar sa cunosti despre vanzare popi metalici si cum te pot ajuta acestia.

Vanzare popi metalici

Popii metalici sunt produse indispensabile pe un santier. Alege sa achizitionezi popii de care ai nevoie, mai ales ca ii poti reutiliza. Ai la dispozitie varianta de a merge intr-un magazin de profil sau de a face achizitia online. Alege sa colaborezi cu o firma care ofera produse de calitate in domeniul constructiilor, pentru a beneficia de garantia acestora.

Ce sunt popii metalici?

Despre popii metalici trebuie sa cunosti ca sunt produse care sustin sistemele de cofrare, planseele sau chiar peretii. Utilizeaza popii in functie de nevoia ta, deoarece pentru fiecare etapa exista un pop de o anumita dimensiune si grosime, care este cel mai potrivit. De exemplu, daca constructia ta are o inaltime mica de maximum 3 metri, atunci vei avea nevoie de popi mici. In cazul in care constructia ta este una de dimensiuni foarte mari, precum o cladire de birouri, atunci este necesar sa utilizezi popi inalti.

Categorii de popi

In functie de constructia si proiectul tau, este bine sa stii ca poti alege anumiti popi. Iata care sunt cele mai utilizate variante:

  • popi metalici – aceste modele sunt cel mai des intalnite pe santiere, deoarece sunt usor de utilizat si ofera o sustinere mare, de pana la 30 kN;
  • popi usori – poti utiliza aceste modele in diverse etape ale constructiei si le poti vopsi daca este necesar;
  • popi de aluminiu – ca si popii usori, sunt produse cu greutate mica. Ii poti utiliza daca constructia ta este una inalta, deoarece dimensiunea acestor modele este mare;
  • popi cu furca – alege aceste modele in situatia in care trebuie sa oferi sustinere peretilor si grinzilor;
  • popi pentru tragere si impingere – sunt modele special create pentru a oferi stabilitate cofrajelor. Betonul care se toarna intr-un cofraj poate modifica forma acestuia daca nu este sustinut corespunzator. Acesti popi vor tine cofrajele nemiscate pana la intarirea betonului;
  • turnuri de sustinere – reprezinta niste structuri modulare care ofera o buna sustinere atunci cand se lucreaza la o inaltime mare.

 

De unde poti achizitiona popi metalici?

Alege pentru constructia si pentru siguranta ta materiale, echipamente si utilaje de calitate. Verifica piata inainte de a achizitiona diverse produse, precum popii metalici. Asigura-te ca vei comanda doar de la o companie de profil, specializata in constructii. Vei gasi numeroase firme care iti ofera diverse oferte, insa este indicat sa analizezi toate propunerile. Nu uita sa verifici datele respectivei companii, cu ce furnizori lucreaza, ce alte servicii si produse iti pun la dispozitie, care este portofoliul de clienti detinuti, ce review-uri au oferit clientii, care sunt preturile practicate si daca poti beneficia de servicii suplimentare.

Ce alte produse mai poti achizitiona sau inchiria?

Pe un santier in mod sigur vei avea nevoie pe langa popii metalici si de alte echipamente sau utilaje. In functie de necesitatea ta, ai la dispozitie varianta de a achizitiona sau de a inchiria toate aceste produse. Verifica gradul de uzura daca alegi sa inchiriezi urmatoarele elemente: schele metalice, sprijiniri de santuri, betoniere, roabe, mini compactoare, mini excavatoare, unelte si scule, buldo excavatoare.

Pe site-ul Lucinvest vei descoperi o gama completa de materiale, echipamente si utilaje pe care le poti achizitiona sau inchiria. Alege sa colaborezi cu o companie de incredere pentru reusita proiectului tau!

Date de contact:

E-mail: office@lucinvest.ro

Telefon: (40)745.410.817

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *