1

Colectie noua de la New Balance – Flying the Flag collection

Tot timpul mi-au placut stilul celor de la New Balance, adidasi frumosi ce pot fi purtati la orice, mai ales ca in Italia toti barbatii poarta acesti papuci la costum, o moda casual ce rupe la ora actuala, singura problema este ca papuceii astia is destul de scumpi momentan.

In acest an 2015, New Balance debuteaza cu o noua colectie numita Flying the Flag ce contin steagul Marii Britanie in partea dinspate. Modelele vor fi lansate pe piata din data de 1 februarie, cele trei modele M1500FR, M577FW si CT300FB au preturi cuprinse intre 110 si 130 de Lire.

Pentru cine doreste sa le cumpere mai din timp poate sa-si comande online de la Size.co.uk, Hanon-shop.com, Endclothing.co.uk unde sunt deja disponibile precomenzile.

b37bfbad-d141-4719-8b66-0bc740909b91_blog_ln_

New Balance s-a nascut in Boston ca o companie de vanzare de suporturi ortopedice la inceputul anilor 1900, specializata in producerea de pantofi la inceputul anilor 1970 si a devenit o companie lider la nivel mondial de echipamente sportive. Astazi, New Balance este o familie de branduri care include New Balance, Dunham, PF Flyers, Aravon, Warrior si Brine.

De la zilele in care vindea suporturi ortopedice ofiterilor de politie si chelnerilor, New Balance este un brand care se concentreaza asupra nevoilor sportivului de zi cu zi. Pentru a-si atinge acest scop, au dezvoltat o filozofie „Endorsed By No One”, care sustine ca un produs superior se va vinde singur mai bine decat ar putea sa o faca un superstar. O parte din productia de pantofi New Balance si haine sport sunt realizate sa se potriveasca tuturor dimensiunilor, deoarece cu cat se potrivesc mai bine, cu atat performantele cresc. Pentru a asigura o potrivire perfecta, pantofii cei mai buni si hainele New Balance se concentreaza pe imbunatatirea tehnologiei si metodelor de productie. O mare parte din aceata o reprezinta mentinerea a cinci fabrici de productie pentru pantofii si echipamentele New Balance care corespund standardelor pe care le au de 100 de ani. De asemenea, raman fideli unui set de valori care includ integritatea, munca in echipa si satisfacerea totala a clientului.

dde1378e-4a18-4ee6-b999-a6a4b199cb88_blog_ln_

f05244b2-fdd8-421c-8c9f-b0d2bc0b1efd_blog_ln_

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *