2

Stil Masculin de la Formens Store in Iasi

De putin timp s-a deschis la Iasi in cadrul complexului Felicia un magazin de tip outlet destinat doar barbatilor. Despre Formens stiam de la prietenii si cunostintele de prin Botosani si mai mergeam la cumparat costume, camasi sau efectiv doar sacouri casual si bateam tot drumul de la Iasi la Botosani pentru preturile lor bune decat cele din magazine.

Acum ca au deschis si la Iasi, devine mai lejera o plimbare pe la Felicia chiar daca preturile difera fata de cele de la magazinul fabricii, dar asta nu conteaza prea mult pentru ca daca este sa faci un calcul pentru timp si transport, ajungi la concluzia ca tot pe acolo iesi. Dar in aceasta perioada, unele produse pot fi cumparate mai ieftin decat cele de poarta fabricii pentru ca pana la finalul lunii februarie sunt reduceri de 20%.

Fabrica din Botosani produce costume ce le vinde in magazine din Paris, Nice, Lille, Rennes, Saint Etienne, Lyon, New York sau Copenhaga, acum in lista se adauga si magazinul din Iasi.

IMAG3138

Formens Store are cateva piese clasice dar mai ales casual destul frumoase si de interesante, am vazut cateva sacouri si camasi ce merita achizitionate, mai ales acum cand sunt sigur ca primavara ne bate la usa in scurt timp.

Din cate am inteles se va deschide si un magazin Louis Purple la Palas Mall, un brand premium cu haine facute tot in aceasi fabrica de la Botosani, doar ca au parte de materiale si de un design mai special.

Apropo de acest brand, cel mai scump costum facut vreodata in Romania a fost realizat la fabrica din Botosani, acesta a costat 25.000 Euro si a fost facut la comanda pentru patronul complexului China Town din Bucuresti, iar stofa costumului contine fire de platina.

IMAG3143

Mai multe fotografii din Formens Store din Iasi

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *