0

5 piese de mobilier inedite de care te vei îndrăgosti

Renovarea spațiului de locuit nu este o treabă ușoară, dar dacă te implici, faci puțină cercetare și studiezi “piața” poate vei decoperi că îți place și o faci din pasiune. Pe lângă alegerea paletei de culori pe care vei vrea să o folosești la renovare și decorare, trebuie să ții cont și de o utilizare cât mai eficientă a spațiului și de materialele pe care le vei folosi. Dacă partea de gresie/ faianță, zugrăveală și parchet a trecut, este timpul să alegi piesele de mobilier, care vor spune adevărata poveste a casei tale. Ne-am propus să îți arătăm 5 piese inedite de mobilier la care tu nu te-ai fi gândit înainte (excepție: dacă ești pasionat/ă de design interior), dar de care te vei bucura cu siguranță.

Alegerea unei mese de toaleta este cea mai bună investiție dacă produsele cosmetice, de machiaj și parfumurile îți stau aruncate în mai multe truse, cutii sau portfarduri. De ce să alegi o asemenea măsuță? În primul rând, pentru că este foarte utilă – vei putea depozita într-un singur loc produsele de machiaj pe care le prețuiești atât de mult. În al doilea rând, spațiul va fi mult mai bine folosit, iar organizarea produselor se va face într-un singur loc, nu împrăștiate în toată casa. Și nu în ultimul rând, este foarte comodă. Vei putea alege dintr-o multitudine de modele, mai mici sau mai mari, cu o oglinda sau mai multe, cu luminițe led sau clasică. În funcție de necesități și preferințe, aceasta va deveni piesa de mobilier adorată de orice femeie preocupată de îngrijirea ei.

Pentru cei care lucrează de acasă mai mult sau petrec timp în living, un pat de zi este o alegere înțeleaptă. Acestea sunt foarte practice deoarece au dublu rol: în timpul zilei poate fi folosit pe post de canapea/ fotoliu confortabil, iar noapte, daca ai musafiri, pe post de pat. Un pat de zi de calitate va avea huse rezistente și saltea confortabilă. Patrurile de zi devin tot mai populare în casele în care se pune accent pe relaxare și confort.

Dacă ai avut o zi stresantă la serviciu sau ai prins agitația din trafic, când intri în casă vei vrea puțină relaxare, de aceea îți propunem un fotoliu cu funcție pentru masaj. Acesta va fi luxul pe care ți-l permiți acasă și de care te vei bucura în fiecare zi, fără programări și fără bani cheltuiți în plus.

Tranformă balconul mic pe care îl folosești pe post de uscător și depozit, într-un spațiu cochet în care să îți poți bea cafea de dimineață vară sau ciocolata caldă cu frișcă iarna. Mobileaza-ți balconul cu un set din doua scaune și o măsuță de balcon, decorează-l cu beculețe cu lumină caldă și plante naturale; vei metamorfoza micul spațiu uitat de lume în încaperea ta preferată din întreaga locuință.

Un suport de umerașe este soluția practică și plăcută de a depozita hainele pe care vrei să le ai în permanență la îndemână, sau pentru a-ți expune cele mai frumoase ținute.Îl poți folosi în dormitor sau pe hol pentru a pune haine și papuci. Vei economisi mult spațiu și vei scăpa de dungile de pe haine care se fac odată cu împăturarea lor.

Locuința trebuie să fie cât mai comodă și să te întâmpine cu multă căldură pentru că aici e locul în care stai cu familia, te odihnești și creezi amintiri frumoase alături de cei dragi. Alege produse care te ajuta să îmbunătățești spațiul, dar de care te poți bucura din plin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *