0

Comparație între Unibet și Superbet

unibet-vs-superbet

Unibet și Superbet fac parte din agențiile de pariuri online de top din România și fiecare oferă câte ceva în plus clienților lor. O să îți prezint avantajele fiecăruia dintre ei și ce oferă în plus unul față de celălalt. După cum am spus, sunt două nume importante în industria pariurilor online, deci ambii sunt foarte buni în ceea ce fac și au servicii de calitate. Alegerea finală rămâne să o facă fiecare parior în funcție de nevoile pe care le are.

Supebet o casă de pariuri cu experiență

Supebet este o casă de pariuri cu o experiență foarte mare în mediul offline. Aceștia au peste 500 de agenții în toată țara. La Superbet poți paria pe 15 discipline sportive, poți juca la loteriile internaționale, la sloturi video și poți plasa și pariuri live. Oferta Superbet în ceea ce privește pariurile sportive include sporturi ca fotbal, tenis, baschet, hochei și handbal.

Tipurile de pariuri pe care le poți plasa la Superbet sunt atât simple, cât și combinate. Ai posibilitatea de a paria pe finalul meciului, pe pauză-final, peste/sub sau pe cine merge mai departe. De asemenea, la Superbet poți juca și la cazino. Ai de ales între sloturi video populare, jocuri de masă precum blackjack sau poker și jocuri de masă live precum ruletă, blackjack la care vei avea parte de un dealer live.

Pe lângă aceste jocuri, poți paria și pe sporturi virtuale de curse de câini sau loterii populare precum Grecia Kino sau loto Polonia. Există și o loterie virtuală de tipul Lucky X la care poți face profit impresionant. Superbet oferă și un bonus de bun venit la primele 3 depuneri în valoare maximă de 500 RON, respectiv 50% la prima depunere în limita a 200 RON, la a doua depunere la fel, iar la a 3a depunere vei beneficia de un bonus de 100% în limita a 100 RON.

Citește și: Care sunt ligile europene cu cele mai multe goluri

Unibet un operator de jocuri de noroc dezvoltat în mediul online

Unibet este un operator de jocuri de noroc dezvoltat în mediul online care oferă o gamă foarte variată atât de pariuri sportive cât și de jocuri de cazino. Oferta sportivă Unibet cuprinde 36 sporturi cu tipuri de pariuri variate. La Unibet poți plasa pariuri single, combinate sau în sistem de baze.

De asemenea, ai posibilitatea de a paria pe timp regulamentar, pe handicapuri europene și asiatice și pe reprize. Unibet oferă clienților săi posibilitatea de a paria live pe cele mai importante evenimente. Pe lângă aceste aspecte, la Unibet poți juca Bingo sau chiar Texas Hold’em Poker împotriva altor jucători.

În ceea e privește partea de jocuri de cazino, Unibet stă foarte bine și la acest capitol având o colecție impresionantă de jocuri populare și de jocuri de masă. La Unibet poți profita de un bonus de bun venit de 100% în limita a 300 RON la pariuri sportive și de 100% în limita a 1000 RON la secțiunea de cazino. Vezi articolul cod bonus unibet pentru a descoperi condițiile de acordare a bonusului la deschiderea contului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *