Pe 10 aprilie am mers la Popas Pacurari pentru o noua intalnire a celor ce cocheteaza cu bloggingul in Iasi. Desi nu suntem noi cei mai versati bloggeri iar campanii de sute de euro nu am apucat sa vedem, in schimb am reusit sa ne adunam la un loc, sa ne distram si sa ne lasam incantati de bunatatile pregatite de catre Popas Pacurari, un local unde se mananca bine, se fac nunti iar pe timp de vara terasa este fix locul unde te relaxezi impreuna cu familia, prietenii sau colegii de munca.
La Popasul unde vinu-i bun, hangita-i darnica si muzica rasuna ne-am distrat si ne-am dansat si am discutat. O seara frumoasa in ritmurile muzicii romanesti, unde instrumentele suna cum trebuie sa sune si unde lumea se bucura de platoul purcelusului vesel, un mix alcatuit din cotlet, ceafa, muschi, fleica cu mamaliguta si branza de burduf sau un alt platou demential cel a curcanului inhamat la caruta si multe altele. Prajiturelele care s-au dus instant de pe masa au fost de la Cremish, o cofetarie despre care v-am mai vorbit si zilele trecute. Muzica a rasunat in difuzoare datorita Tarafului Domnesc, muzica live asa cum imi place mie.
Cu ocazia asta am testat si noile sortimente de vin de la Bucium destinate pietei de HORECA: Feteasca Neagra cu o aroma usor amaruie, Busuioaca de Bohotin si Feteasca Alba.
La marea adunare au mai fost prezenti: Elena Padurariu, Andreea Ignat, Etienne Ignat, Alex Taradaciuc, Dragos Bargaoanu, Alice Ciobanu, Alexandra Bohan, Irina Enea, Titi, Ciprian Vacariu, fotograful de serviciu Paul Padurariu, gazda Gabriela si subsemnatul.
Frumos, cand va mai intalniti?