0

S-a deschis BRUNO la Iasi, un nou local pentru mesele gustoase si sanatoase

De ceva timp, food court-ul a devenit a doua mea “bucatarie” care imi ofera tot ce mi-as putea dori: fast-food, home food, pizza, Coca-Cola etc si totusi de fiecare data cand mergeam la masa imi doream sa mai gasesc ceva: gustul copilariei.

Fiecare dintre noi are amintiri din copilarie pe care le poarta cu drag in inima sau in…stomac. Pentru mine copilaria se regaseste in dulceata, lapte cu mamaliga sau cu taietei de casa si clatitele bunicii.

Pana nu demult credeam ca nimic nu va reusi sa-mi reaminteasca clipele in care savuram “turtele” pufoase cu dulceata dar uite ca in una din zile, privirea mi-a fost furata de o insula noua, plina de lumini si cu un design unic care te duce cu gandulla prospetime, savoare si deliciu. Acestea m-au facut sa-mi schimb traseul obisnuit si sa fac cunostinta cu noua locatie: Creperia Bruno, care aduce un nou gust in Iasi, gustul clatitelor din faina de hrisca.

Bruno Palas Mall 01

Stiu ca unii dintre voi, la fel ca si mine ati putea fi sceptici sa schimbati faina de grau pe una de hrisca insa, mi-am schimbat parerea dupa ce am gustat din clatitele Bruno si desigur dupa ce mi-au fost laudate proprietatile nutrtitive ale fainei de hrisca care protejeaza organismul de factorii externi nocivi si il fortifica mai ales in sezonul rece si la inceputul primaverii cand suntem expusi cel mi des racelilor.

Mai mare mi-a fost bucuria cand am aflat ca, clatitele din faina de hrisa ma ajuta sa-mi mentin si greutatea sub control iar asta inseamna ca acum pot avea parte de un prinz echilibrat si delicios (adica o clatita cu carne) completata cu compotul din fructe de padure care este bautura casei.

Bruno Palas Mall 02

De asemenea, pentru mine Creperia Bruno inseamna si incredere caci pe langa gustul extraordinar al clatitelor am avut parte si de un “tutorial” live despre cum se gateste o clatita caci doar aici vezi cu ochii tai intregul proces de preparare cat si ingredientele care sunt folosite. Si pentru ca tuturor ne place sa ne rasfatam cu ceva dulce la sfarsitul meselor, inainte de a reveni la birou mi-am luat la pachet si o clatita cu mar, scortisoara si anason.

A fost un prinz si o dupa-amiaza ca in copilarie: dulce si delicioasa

Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *