0

Ce rol joaca in decorul nuntii diverse lumanari nunta

Te-ai uitat vreodata la niste lumanari cununie cu atentie? Fie ca este vorba de o incapere slab luminata sau de un mediu luminat cu aceste elemente, flacarile lor aprinse sunt incredibil de evocatoare si romantice, chiar si in cele mai rustice decoruri. In plus, lumanarile au si ceva spiritual, greu de egalat.

La nunti, lumanarile pot fi folosite in mai multe scopuri. In primul rand, trebuie sa nu uitam, lumanarile sunt obligatorii pentru cuplul care se casatoreste intr-un lacas de cult. De asemenea, lumanarile simple, albe sau in culori pastelate se dovedesc a fi detalii decorative excelente, economice, versatile, de mare efect si capabile sa inlocuiasca decoratiunile florale obisnuite, sau sa le completeze.

Decorul perfect – lumanarile de nunta

Lumanarile la o nunta se dovedesc, de asemenea, a fi piese perfecte pentru a fi puse in centrul meselor. Acest lucru iti va permite sa aduci un accent de creativitate, folosind aranjamente cu flori si lumanari. Desigur, la biserica vei folosi lumanari nunta lungi. Pentru mese, vor fi folosite lumanari scurte, inconjurate de flori in diverse teme si culori. Daca ai nunta in Iasi sau prin imprejurimi, poti alege Floraria Rosalia – aici vei putea alege si comanda lumanari nunta Iasi superbe, cu flori, panglici si orice alt element de decor ales.

Lumanarile de la o nunta sunt, de asemenea, elemente decorative fascinante pentru exterior. Acestea pot fi asezate in felinare care pot avea cele mai variate forme, acestea vor atarna de copaci sau tavan si vor face locatia magica.

Materialele folosite pentru finisarea lumanarilor vor conferi stil si personalitate. Nici o nunta nu poate fi conceputa fara lumanari de cununie. Acestea reprezinta uniune, puritate, flacara eterna a iubirii. Alegerea lumanarilor de nunta nu trebuie facuta fara sa le acordam importanta. Din contra, acestea reprezinta un element important pentru ceremonia religioasa si nunta propriu zisa.

Sfat

Ar fi indicat ca mireasa sa isi aleaga si un buchet care sa contina aceleasi flori ca in lumanarile de cununie si cele de pe masa. Nu trebuie sa facem nota discordanta intre acestea. Asadar, gandeste-te bine al acest aspect. Alege cu grija lumanarile si florile pentru nunta ta si creaza o atmosfera de vis pentru tine si invitatii tai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *