0

Care este cel mai bun restaurant nunta Bucuresti

Inca de cand am stabilit data nuntii, am stiut din prima ca vreau ca locatia aleasa sa fie una de basm. Stiu ca nu e usor sa gasesti un restaurant nunta Bucuresti care sa iti placa foarte mult si care sa mai fie si disponibil in data aleasa de tine, dar eu, din experienta proprie, va spun ca nu este nici imposibil. Trebuie doar sa va faceti rezervarea din timp si nu o sa intampinati niciun fel de problema (de altfel, alegerea restaurantului este cea mai importanta). In ceea ce ma priveste pe mine, pot spune ca am avut parte de ceva peripetii pana sa ajung sa rezerv restaurantul, dar solutia a venit din partea celor de la Princess Ballroom & Events, care pun la dispozitie trei saloane de restaurant din care puteti alege, in functie de numarul de invitati pe care il aveti la propria nunta.

Cele trei saloane puse la dispozitie de ei sunt: Crystal, care are o capacitate de 150 de persoane, cea de-a doua, Majestic, poate gazdui pana la 200 de persoane, iar salonul Princess poate gazdui pana la 500 de persoane. Spatiul disponibil din salonul Crystal este suficient pentru a permite tuturor celor prezenti sa se distreze pe ringul de dans. Amplasat intr-o zona centrala si avand un design aparte, salonul Crystal este potrivit pentru evenimentele restranse. In ceea ce priveste salonul Majestic, acesta are o capacitate considerabila, potrivita pentru evenimentele importante din viata voastra. Arhitectura, acustica, ringul de dans, aranjamentele si echipa de ospatari profesionisti, sunt punctele lor forte. Iar salonul Princess are un design spectaculos si va intampina cu meniuri spectaculoase, preturi avantajoase si un salon de vis ideal pentru o nunta perfecta!

Eu am optat pentru salon Crystal, deoarece mi-am dorit ca nunta mea sa se tina intr-un cadru restrans, in care sa fie prezenti cei din familie, rudele apropiate si prietenii cei mai buni. Am optat pentru serviciile all inclusive, deoarece acestea mi-au salvat si ceva bani. Princess Ballroom & Events au cel mai accesibil pachet de nunta din zona, au trei saloane, cu dimensiuni diferite, perfecte pentru orice tip de eveniment, iar daca alegeti serviciile lor, cu siguranta la finalul evenimentului calculele financiare vor fi in favoarea voastra! Princess Ballroom & Events nu au taxa pentru ospatari si va ofera foarte multe beneficii. Contactati-i chiar acum, daca si voi vreti sa aveti parte de o nunta all inclusive, economica si extrem de bine organizata.

Am apelat la serviciile lor la recomandarea unei prietene si pot spune ca am facut cea mai buna alegere! I-am contactat telefonic si le-am comunicat dorintele / preferintele si de restul s-au ocupat ei. Nu a trebuit sa imi mai bat eu capul cu organizarea si am stat linistita pana in ziua cea mare. Totul, dar absolut totul, a iesit impesabil – de la aranjamentele meselor, pana la decoratiunile florale, muzica si ambianta – toate au fost bine gandite, astfel incat sa creeze impreuna un tablou de poveste, exact asa cum mi l-am dorit. Nu are rost sa mai spun ca am fost extrem de multumita de rezultatul final, care mi-a intrecut toate asteptarile (cu toate ca nu ma asteptam la asta).

Daca vreti sa aveti parte de o nunta ca in povesti, atunci va recomand Princess Ballroom & Events cu cea mai mare incredere – ei va pot pune la dispozitie cel mai bun restaurant nunta Bucuresti, astfel incat sa aveti parte de un eveniment asa cum vi l-ati dorit. Alaturi de ei, povestea voastra de dragoste va prinde contur si va porni in viata cu unele dintre cele mai frumoase amintiri (nu uitati sa captati astfel de momente in fotografii, daca vreti sa va reamintiti acest clipe chiar si peste ani de zile). Sunt convinsa ca un album foto de la nunta o sa va incante, mai ales ca pozele sunt singurele care capteaza pentru o viata intreaga, momentele si amintirile traite, exact asa cum s-au desfasurat ele la momentul respectiv.

Nuntile sunt cele mai frumoase evenimente din viata noastra, deoarece ele leaga povesti de iubire, care sunt menite sa tina o viata intreaga. De aceea, organizarea acestora nu trebuie lasata la voia intamplarii. Mai bine apelezi la specialisti care sa te ajute in acest sens, daca vrei sa te simti cu adevarat special/a. Princess Ballroom & Events este recomandarea mea in aces sens, deoarece ei va pun la dispozitie nu doar saloane de restaurant, in care sa petreceti alaturi de cei dragi, ci si un restaurant propriu, ospatari manierati, aranjamente florale superbe si consultanta profesionala – toate astea pentru ca evenimentul tau sa se desfasoare in cele mai optime conditii, asa cum ti-ai dorit. Nu lasa cel mai important eveniment din viata ta sa treaca neobservat, apeleaza la Princess Ballroom & Events pentru cele mai bune servicii de organizare, ca tu sa te bucuri de servicii ireprosabile.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *