0

Cauti un job unde sa te distrezi si sa faci bani in acelasi timp ? Vino la art Studio

In ziua de azi, a gasi un job care sa-ti ofere atat satisfactii profesionale cat si materiale este foarte dificil, in special daca te afli la inceput de drum. De multe ori ti se inchid usi in nas pentru ca nu ai destula experienta, sau nu ai destule cunostinte in domeniul respectiv. Alteori, salariul este atat de mic, incat nu-ti acopera nici nevoile de baza (chirie, intretinere, alimente etc).

Cand ies de pe bancile scolii, multi tineri sunt dezamagiti de ofertele existente pe piata muncii si cauta alternative la joburile traditionale. Un job de viitor si care iti poate deschide multe perspective este acela de model de videochat. Iti vom explica mai jos cate avantaje iti poate oferi un astfel de job si de ce ar trebui sa te gandesti serios sa vii la un interviu la Art Studio.

Flexibilitate – este un cuvant care ii sperie pe toti recrutorii de la joburile traditionale. La orice firma te-ai angaja, ai avea un program fix, adica ai munci toata ziua, cu o mica pauza de masa.  La noi iti alegi singura programul de lucru, deci ai timp sa te duci la cursuri, sa petreci timp cu prietenii sau cu familia.

Stabilitate – atata timp cat esti serioasa, muncitoare si de gasca, din partea noastra nu vei intampina nicio problema. Ne dorim sa te alaturi echipei noastre si sa ramai cat mai mult timp. De aceea ne asiguram ca ai la dispozitie tot necesarul pentru a face performanta.

Castiguri substantiale  – si cand spunem substantiale, vorbim de castiguri care iti asigura un trai decent, tie si familiei. Daca nu esti din Bucuresti, te ajutam sa-ti gasesti o casa si sa incepi o noua viata in capitala. Mai multe detalii iti vom oferi la interviu.

Distractie si relaxare – la Art Studio predomina o atmosfera calma si relaxata. Noi ne asiguram ca angajatii nostri au la dispozitie tot necesarul pentru a se simti bine si pentru a veni cu placere la munca. Acesta este si secretul succesului nostru pe o piata foarte competitiva inca din 2008.

angajari-modele-videochat-1

Daca vrei si tu sa beneficiezi de beneficiile descrise mai sus, da-ne un semn si te vom invita la un interviu. Nu mai sta pe ganduri, viitorul tau incepe aici si acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *