0

Cauti un nou toner pentru imprimanta ta?

Trebuie sa inlocuiti cartusul de toner cand tonerul este consumat sau calitatea la imprimare devine slaba din cauza deteriorarii tonerului. Cartul de toner contine pudra sau toner ce este folosit pentru crearea literelor si imaginilor. Imprimantele care sunt cu laser pun tonerul pe rola denumita “Cilindru fotosensibil” In interiorul unitatii de cilindru iar apoi imprima imaginile fixand tonerul pe hartie prin caldura si presiune.

Pentru ca un toner sa aiba o viata cat ma lunga, este recomandat sa se tina cont de cateva sfaturi simple dar extrem de utile:
 Trebuie evitata expunerea indelungata la lumina.
 Un toner reincarcat de cele mai multe ori duce la anularea garantiei atunci cand apar deteriorari cauzade de utilizarea cartuselor reincarcate.
 Cartusul de toner nu trebuie scos din ambalaj decat in momentul in care acesta urmeaza sa fie folosit si introdus in imprimanta pentru a efectua un proces de printare.

small_5089-006r01160

In ceea ce priveste durata de viata a unui cartus, aceasta depinde foarte mult de cat de des este realizat procesul de imprimare. Un cartus toner nou, in mod normal poate suporta o medie de aproximativ 1000 de pagini printate. Bineinteles ca in acest caz treba este relativa dar acel numar reprezinta strict o medie. In cazul in care sunt imprimarte foarte multe elemete grafice, poze si asa mai deaparte, tonerul va trebui schimbat ceva mai des.

Dar care sunt semnele dupa care ne dam seama ca un toner este aproape gol? Pai de regula, pe paginile imprimate apar multe dungi iar aspectul modelului printat este unul sters. In cazul in care nu puteti sa achizitionati pe loc un nou toner si aveti urgenta nevoie de imprimanta, exista o solutie de moment care va poate ajuta sa terminai treaba. Tot ce trebuie sa faceti este sa respectati pasii de mai jos.

Trebuie deschis capacul imprimantei pentru a avea acces la toner, dupa care este scos cartusul din toner. Nu uitati evitati expunerea prelungita la lumina. Dupa care este scuturat cartusul de cateva ori, astfe incat tonerul sa se distribuie in mod egal in cartus. Apoi este reintrodus cartusul, este inchis capacu si imprimanta este gata din nou de utilizare.

Daca suntei in cautarea de toner imprimante, trebuie sa stiti ca ajutorul este la doar cateva click-uri distanta si anume Cartushop.ro. Aici veti gasi aceste tonere pentru imprimant, cartuse si in plus, tot felul de accesorii si produse pentru birotica, hartie si produse din hartie, accesorii periferice, chiar si router-e pentru wi-fi.

De curand mi-am achizitionat tot echipamentul ca sa ii zic asa pentru biroul de acasa si ma declar extrem de multumit de absolut tot ce am comandat de pe Cartushop.ro. Foarfeci, capsatoare, pixuri, carnetel si toate chestiutele de genul acesta, numai bune pentru biroul de acasa si nu numai.

Orice firma care presteaza munca pe calculator la birou, ar trebui sa le faca o vizita acestora, deoarece produsele comercializate de ei chiar sunt de calitetea si numai bune sa iti faci treaba cu ele. Nu trebuie decat sa plasezi comanda online dupa care va ajunge la tine in maxim doua zile. Eu am fost norocos si mi-a ajuns a doua zi. Cine stie, poate si tu te vei numara printre cei norocosi.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *