0

Cea ma buna paine o facem cu graul de la Rodbun

Fiind agricultor de meserie, este unicul lucru pe care stiu sa il fac bine si prin care pot sa imi intretin familia. Pana acum cativa ani aveam recolte foarte bogate de grau, care imi permiteau sa vand si sa raman si cu productie persoanala, pe care o transformam, mai apoi, in faina. Faina este materia prima pentru a face produse de panificatie si cofetarie.

Dar in timp, recoltele mele au devenit din ce in ce mai sarace si nu stiam cauza. Incepusem sa fiu paranoic si sa cred ca cineva mi-a “deochiat” recoltele, insa din punct de vedere stiintific nu era plauzibil.

Am adus un expert pentru a da un verdict, iar acesta mi-a zis ca soiul de samanta pe care il foloseam nu mai facea fata schimbarilor climatice si nu se mai dezvolta cum trebuie. Am ramas fara cuvinte, deoarece soiul pe care il foloseam era unul vechi de peste 50 de ani. Insa, dupa ce mi-a explicat mai bine, am decis sa il schimb.

Expertul mi-a recomandat sa incerc produsele de pe site-ul Rodbun.ro, deoarece este o companie romaneasca specializata in comecializarea soiurilor de samanta de grau si porumb.

Intr-adevar, dupa ce am intrat pe site am vazut vasta gama de ingrasamant foliar, grau de samanta, porumb samanta si multe substante care ajuta la cresterea plantelor.

Am decis sa vad care sunt cele mai populare soiuri si sa le cumpar. Statisticile mi-au indicat faptul ca soiul Antonious este lider la recoltele din Romania si poate sa produca pana la 7 tone pe hectar. Acest lucru m-a bucurat foarte tare, iar faptul ca Rodbun a publicat toate informatiile legate de acest soi pe site, a fost de mare ajutor.

Insa, daca tot am cumparat un soi bun, am decis sa mai cumpar inca unul si sa experimentez pentru a vedea care soi este mai benefic pe terenul meu. Astfel, am mai cumparat si soiul de grau Altezza, cu calitati foarte bune pentru panificatie.

Desi Rodbun nu este un site cu care eram familiarizat foarte mult, am decis sa am incredere, deoarece am gasit pe intrnet numai opinii pozitive despre aceasta firma si imi doream foarte mult ca recoltele mele sa isi revina. In ziua de astazi recomand tuturor agrcultorilor pagina celor de la Rodbun.ro, deoarece este locul de unde pot cumapara, cu toata increderea, produse de calitate superioara, menite sa inbunatateasca recoltele agricultorilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *