0

Cu boxe-depozitare.ro, va puteti pastra bunurile in deplina siguranta!

Cand va confruntati cu situatia in care trebuie sa depozitati diverse bunuri si doriti sa va asigurati ca articolele dumneavoastra se vor pastra intacte si fara nici un fel de daune, pot aparea tot felul de batai de cap, de lucruri de care trebuie sa aveti grija. Desi pastrarea lucrurilor in stare buna depinde foarte mult de locul in care le veti depozita, alegerea tipului potrivit de depozitare, cu siguranta va face si ea o mare diferenta si in plus, nici nu va trebui sa cheltuiti sume exorbitante pentru serviciile de inchirieri pentru spatiile de depozitare.

Cu siguranta, fiecare dintre noi isi doreste sa-si poata mentine bunurile intr-o stare buna, cu atat mai mult daca la mijloc vorbim despre obiecte cu valoare sentimentala, ori adevarate obiecte vintage, opere de arta, tablouri, sculpturi, statuete si asa mai departe. Exista inclusiv obiecte de mobilier vintage, care dincolo de valoarea sentimentala, au o adevarata valoare in bani, valoare care poate creste din ce in ce mai mare pe masura ce timpul va trece, iar starea in care vor fi pastrate, va fi una buna.

De cele mai mult ori, astfel de obiecte, sunt supuse in propria locuinta, unei degradari, deoarece este aproape imposibil sa nu ne folosim de acestea. In plus, pot sta in umezeala sau intr-un aer prea uscat, putem trece pe langa acestea si le putem atinge si zgaria si lista poate continua.

Acum, puteti descoperii cele mai bune solutii la numai un simplu click distanta, iar online puteti cauta simplu si rapid, chiar din confortul propriei locuinte, fie de pe un telefon fie de pe un laptop, si chiar gasi, exact acele servicii de care aveti nevoie.

In cazul in care aveti in posesie astfel de bunuri pe care doriti sa le pastrati intr-o conditie cat mai buna, o solutie foarte avantajoasa poate fi reprezentata de acele boxe de depozitare. Puteti inchiria pentru o perioada mai scurta sau pe termen lung, un spatiu de depozitare in care va va mutati acele bunui, astfel incat sa le protejati de uzura si in acelasi timp, sa va eliberati si locuinta, bucurandu-va de un plus de spatiu pe care il puteti folosi in cu totul alte moduri.

De regula, cei care pun la dispozitie astfel de servicii de inchirieri boxe de depozitare, asigura cele mai bune conditii, precum si maxima securitate, astfel incat, obiectele pe care oamenii doresc sa le mentina in siguranta, chiar sa le poata pastra in acest fel, fara nici un fel de bataie de cap, dar si prin costuri avantajoase lunare.

O astfel de echipa de profesionisti in acest domeniu, sunt cei de la https://www.boxe-depozitare.ro/.

Cei de la boxe-depozitare.ro, pun la dispozitia clientilor multiple solutii de depozitare, astfel incat sa poata acoperii nevoile tuturor clientilor, in functie de cantitatea de bunuri care necesita depozitare. Astfel, la boxe-depozitare.ro, exista boxe precum:

  • Boxa Model 1 – Extra Large care are o lungime de 600 cm, latime de 200 cm si inaltime de 250 cm cu un volum de 30 de metri patrati in care se poate depozita mobila si alte bunuri din 4 – 5 camere
  • Boxa Model 2 – Large care are o lungime de 500 cm, latime de 200 cm si inaltime de 250 cm cu un volum de 25 de metri patrati in care se poate depozita mobila si alte bunuri din 3 – 4 camere
  • Boxa Model 3 – Medium care are o lungime de 400 cm, latime de 200 cm si inaltime de 250 cm cu un volum de 20 de metri patrati in care se poate depozita mobila si alte bunuri din 2 – 3 camere
  • Boxa Model 4 – Small care are o lungime de 200 cm, latime de 200 cm si inaltime de 250 cm cu un volum de 10 de metri patrati in care se poate depozita mobila si alte bunuri din 1 – 2 camere

Aceste boxe sunt construite simplu dar foarte eficient, fiind realizate in interiorul halelor, din lemn ignifug cunoscut drept OSB, iar jos este turnat ciment, apoi nisip iar apoi tot folosind placaj din OSB. Circularea aerului este facuta intr-un mod natural, ceea ce inseamna ca, nu exista umezeala, deci nici mucegai sau mirosuri ciudate. In plus, este de mentionat si faptul ca, cei de la boxe-depozitare.ro, opereaza lunar servicii de deratizare, astfel incat sa nu existe riscul aparitiei rozatoarelor, fiinte care din pacat pot aduce pagube serioase in cazul in care patrund intr-o boxa plina cu mobilier vintage de exemplu.

In cazul in care va numarati printre aceia care cauta sa inchirieze boxe pentru bunurile lor, sunteti invitati sa accesati boxe-depozitare.ro, unde va sunt puse la dispozitie toate detaliile de care aveti nevoie. Practic, tot ce aveti de facut, este sa luati legatura cu aceasta echipa de profesionisti si sa stabiliti impreuna in functie de nevoile pe care le aveti, astfel incat sa va puteti duce la bun sfarsit planurile.

In plus, este de mentionat si faptul ca, cei de la boxe-depozitare.ro, nu ofera doar cele mai avantajoase servicii cu porivire la inchirierea depozitelor respective, ci presteaza si servicii de cea mai buna calitate si la preturi foarte bune cu privire de mutari mobila.

Personal, recomand cu toata increderea serviciile celor de la boxe-depozitare.ro, iar acest lucru il spun din proprie experienta, deoarece am apelat atat la serviciile de depozitare bunuri, cat si la serviciile de transport  mobila. Totul s-a intamplat intr-un moment in care am schimbat domiciliul si am avut nevoie de transportul lucrurilor dar si de un spatiu de stocare pentru altele, astfel incat sa ma pot bucura de o suprafata libera mult mai mare.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *