0

Cum sa sarbatoriti Craciunul la locul de munca

Nu este inca decembrie, dar sarbatorile ne sunt inca de pe-acum in gand. Cu totii dorim sa avem parte de un Craciun frumos, alaturi de familie, insa unii petrecem aceasta sarbatoare si alaturi de cealalta familie: colegii si colaboratorii de la munca. Un moment de relaxare, sarbatorirea Craciunului la locul de munca este ocazia perfecta de a va cunoaste mai bine colegii si de a construi relatii. Fie ca sunteti angajator sau angajat, acest articol va va ajuta sa intelegeti mai bine modul in care sa sarbatoriti acest eveniment.

  1. Decorati birourile

Pentru ca atmosfera de Craciun sa domneasca in birourile dvs., trebuie mai intai de toate sa va ganditi la decoratiuni si la celebrul brad de Craciun! Asadar, aduceti ghirlandele pe care nu le-ati mai folosit de ani de zile si care zabovesc in pod. Invitati intreaga echipa sa participe la impodobirea bradului de Craciun. Si pentru a face atmosfera mai festiva, scoateti si caciulile lui Mos Craciun!

  1. Organizati o cina de Craciun

Alegeti o zi a saptamanii pentru a crea un meniu special de petrecere in cadrul companiei! Toti angajatii vor fi incantati sa imparta o astfel de masa cu colegii. Pentru a face acest lucru, oferiti feluri de mancare deosebite saud iferite daca firma are o cantina. Si daca nu aveti o cantina, de ce sa nu invitati echipa la restaurant sau angajati o firma de catering? Nu uitati ca la cina sa oferiti si cadouri angajati ce pot consta din cosuri cu bunatati de la giftidea.ro. Este un mod simplu si original de a va face angajatii fericiti.

  1. Ganditi-va la copiii angajatilor

Craciunul este un eveniment iubit de copii, iar daca aveti un buget mai mare, puteti oferi si acestora cadouri. Alegeti cosuri de cadou online de la giftidea.ro. Acestea sunt pline de bunatati. Cum organizati totul? Intr-o dupa-amiaza, invitati angajatii sa isi aduca copiii la birourile companiei, de preferinta intr-o camera adecvata pentru a nu interfera cu cei care lucreaza. Planificati activitati pentru a-i distra (spectacol, fotografie cu Mos Craciun, jocuri etc.) si ofeirti-le aceste frumoase cosuri de la giftidea.ro.

  1. Organizati o petrecere

In functie de marimea afacerii dvs. si de buget, puteti organiza o petrecere pentru a sarbatori Craciunul si sfarsitul anului. Este ocazia ideala de a-i aduce pe toti impreuna intr-o atmosfera prietenoasa. Petrecere cu dans sau un aperitiv simplu, nu exista o forma preferata atata timp cat se face intr-un spirit vesel si festiv.

  1. Rostiti un discurs de sarbatoare

Cu ocazia Craciunului, va fi timpul sa faceti un bilant al anului care se va termina si sa il impartasiti colegilor si angajatilor dvs. Pentru a pune pe toata lumea intr-o dispozitie buna si a consolida solidaritatea echipei, felicitati toti membrii companiei pentru munca depusa. Este important ca toata lumea sa se simta mandra de rezultatele obtinute. Subliniati punctele pozitive care au marcat anul, pentru a mentine o atmosfera festiva pe tot parcursul serii.

  1. Evitati sa vorbiti despre munca

Bine, sarbatoriti sfarsitul anului impreuna cu colegii, dar acesta nu este un motiv pentru a vorbi despre munca! Pe de alta parte, este o oportunitate de a afla mai multe despre colegii si angajatii companiei (pasiunile lor, viata lor de familie, activitatile lor in afara muncii …) si, prin urmare, pentru a arata ca aveti un interes pentru ei. In plus, acest gen de evenimente ii reuneste pe toti si, prin urmare, va permite sa discutati cu persoane pe care inca nu le cunoasteti bine.

Fie ca aveti un buget mare sau un buget mic, Craciunul pe care il planificati ar trebui sa se potriveasca culturii dvs. corporative si sa fie potrivit pentru toata lumea. Astfel, toti angajatii vor avea o experienta placuta, care va marca sfarsitul anului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *