0

Cum alegeti o cusca pentru caine?

Cusca cainelui tau este un accesoriu extrem de important si desi accesoriu este un pic prea putin spus.Important este ca in acea cusca cainele va dormi, se va juca, uneori se va hrani, uneori cusca este folosita si pentru transport si multe altele.

In momentul in care cautati in online o cusca caine este necesar sa luati in calcul dimensiunea animalului. Cusca trebuie sa ofere o mica libertate de miscare, un spatiu accesibil, sa nu fie nici prea mare dar nici prea mic.

este importanta si vizibilitatea, cainele va dori sa vada ce este in jurul lui, se pot decora custile cainilor cu diverse jucarii, paturi, perne sau boluri pentru apa si hrana.

Custile sunt de mai multe tipuri:
– cusca pentru transport;
– cusca pentru casa;
– cusca din material textil (sau gen cort);
– cusca din metal;

Partea in care animalul se familiarizeaza cu noua lui casuta sau culcus ca sa ii zic asa, necesita multa rabdare si daca ai sa il obligi sa intre in cusca, animalul tau nu va face decat sa se sperie mai tare.

Cainele a fost si este intotdeauna cel mai bun prieten al omului. Cainele este prietenul loial si din acest motiv este importanta alegerea unei casute pentru acesta.

Cum selectati dimensiunea custii dupa greutatea cainelui:
dimensiunea celulei (d * w * h)

56 cm * 33 cm * 41 cm

61 cm * 38 cm * 48 cm (iCrate),
61 cm * 46 cm * 53 cm (Life Stage)

76 cm * 48 cm * 53 cm (iCrate),
76 cm * 53 cm * 61 cm (Life Stage),
78 cm * 50 cm * 54 cm (Life Stage A.C.E.),
79 cm * 49 cm * 54.6 cm (Ovation crate)

91 cm * 58 cm * 63 cm
91 cm * 61 cm * 69 cm
93 cm * 57 cm * 62 cm
94.6 cm * 58,4 cm * 63.5 cm

106 cm * 71 cm * 76 cm
107 cm * 71 cm * 79 cm
109 cm * 74 cm * 77 cm
111 cm * 73.6 cm * 77.4 cm

Aceste dimensiuni sunt pur informative, adica sunt doar asa ca idee generala, voi puteti alege orice atata timp cat cainele vostru are posibilitatea de miscare fara probleme. Nu uitati ca dimensiunea o alegeti in functie de o medie a inaltimii si a greutatii, daca cainele vostru este pui trebuie sa aveti mare grija in alegerea ce urmeaza sa o faceti.

Cand vreti sa cautati mai multe variante pe Google.com sau in magazinele fizice de prin marile complexe comerciale, incercati sa folositi astfel de combinatii de cuvinte precum acesta: de custi caine. Astfel o sa gasiti variante cat mai utile pentru dumneavoastra si mai trebuie sa luati in considerare urmatorii factori: transportul, calitatea materialelor folosite, siguranta, dimensiunea si designul custii cainelui.

Designul custii este mai important in cazul in care doriti ca aceasta sa stea doar in interiorul locuintei dumneavoastra, sa fie ceva potrivit, dar de cele mai multe ori acesta este utlimul aspect ca importanta, flexibilitatea, siguranta si dimensiunea sunt cei mai importanti factori cand vine vorba de o cusca pentru prietenul vostru loial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *