0

Cum am trecut de la laptop la desktop

Trebuie neaparat sa va impartasesc experienta mea recenta. Ma jucam dota, pe la 2 noaptea si am setat in asa fel incat sa imi mearga totul la rezolutie maxima ca sa pot vedea toate detaliile in full HD, cu toate ca laptopul meu scotea niste sunete, nu prea dragute, m-am gandit ca, ce se poate intampla? Si s-a intamplat. Dintr-o data nu am mai avut imagine pe laptop, ceea ce m-a cam panicat, ramanand intr-o bezna totala in camera.

Era clar, era nevoie de ceva nou. Dupa ce am exclus varianta OLX, care nu mi-a placut pentru ca in primul rand aveau preturi umflate, iar in al doilea rand , nu aveam garantie asa ca am ales sa intru pe forumul de la softpedia si sa pun cateva intrebari legate de ce anume ar trebui sa imi iau ca sa nu mai am probleme o perioada zdravana de timp. Baietii de acolo mi-au recomandat sa renunt la laptop, si sa imi iau un desktop capabil sa duca mult mai mult, si sa ma ajute in mai multe situatii decat un simplu laptop, mai ales ca eu nu aveam in plan sa ma deplasez nicaieri cu acest computer.

Si mi-am zis, deskop sa fie, iar dupa un research un pic mai amanuntit, am aflat ca sunt calculatoare la mana a doua pe care le poti lua la preturi foarte bune si pentru care ai si garantie. Am cautat un site bun despre calculatoare second hand, si l-am gasit pe asta de unde aveam “doar”cateva sute de optiuni. Din sumedenia de calculatoare, am ales un HP EliteDesk 800G1 Tower, Intel Core i7-4770 3.40GHz, 4GB DDR3, 500GB SATA la 1.999 RON. Cine mai poate cumpara in zilele noastre, un i7 la asemenea pret? Mai ales ca pe langa el am mai luat inca 4gb de RAM, ca sa il completez din toate punctele de vedere si acum se misca bine rau de tot.

I-am adaugat si un monitor pentru ca nu aveam, acolo am gasit FUJITSU SIEMENS E22W-6, LCD 22 inch, 1680 x 1050, VGA, DVI, USB, WIDESCREEN, Full HD la 315 RON. Deci in total m-au dus cam 2315 RON, pentru un sistem full gaming de calitate in care poti avea incredere, mai ales ca am garantie 1 an la aceasta jucarie.

Asa ca, sper ca aceasta postare sa vina ca o recomandare pentru calculatoarele second hand, sau la mana a doua, cum vreti voi sa le spuneti, pentru ca economisiti o gramada de bani, si va alegeti cu un produs avansat la pretul corect iar pe langa asta, aveti si garantie o perioada buna de timp.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *