0

Cafea Lavazza si capsule cafea

Lavazza este cea mai renumita si iubita marca comerciala de cafea. Aceasta bautura italiana este una dintre cele mai bune din lume. O caracteristica a marcii Lavazza, este amestecarea mai multor tipuri de cafea intr-un singur pachet. Aceasta inovatie si-a gasit imediat fani, iar tipul de cafea Lavazza este in continua cerere. Toate soiurile de cafea Lavazza difera prin gust si aroma. De exemplu, Qualita Oro este cea mai clasica versiune de cafea italiana. Cafeaua acestui soi are un gust bland de miere si un miros placut de flori.

Pienaroma este un alt tip de cafea Lavazza, care are un nivel scazut de cofeina, un gust neobisnuit de acru si este foarte potrivita pentru cappuccino si latte. Espresso este un tip de cafea din boabe prajite la un grad mediu si este special creata pentru prepararea espresso. Filtro Classic este creata exclusiv pentru a fi preparata intr-o masina de cafea. Este un amestec de cafea Arabica Africana, cu o aroma florala si un gust picant si moale. Bella Crema este un amestec minunat de cafea  Arabica, Braziliana si Americana. Cafeaua preparata are o crema groasa si o aroma de caramel si vanilie. Espresso Grand este o cafea Arabica  indoneziana, potrivita pentru prepararea cafelei turcesti, precum si pentru filtrul de cafea. Aceasta este o cafea groasa si puternica, cu un gust usor de ciocolata.

Capsule cafea

Capsulele de cafea aromata au un gust puternic si echilibrat. Metoda speciala de prajire a boabelor de cafea, permite accentuarea dulcetii si a gustului usor de ciocolata. In timpul prepararii, aceste capsule cafea formeaza o spuma cremoasa, compacta. Espresso Gustoso, sunt capsule de cafea Premium din soiuri de cafea cu aroma bogata, pentru a mentine un echilibru optim intre aromele dulce si acru. Se poate crea un espresso unic, cu o aroma bogata de ciocolata cu lapte si indicii de vanilie.

Espresso Forte sunt capsule cafea fabricate din soiuri amestecate de cafea cu gust si aroma bogate, pentru a conferi un puternic espresso cremos si gustos. Prajirea boabelor de cafea cu un grad mai mare, ofera o cafea cu un gust bogat si placut de cacao si caramel. Capsulele de cafea Crema Dolce, reprezinta un amestec realizat din cafea Arabica, Braziliana si Indiana de cea mai buna calitate. Prajirea speciala, macinarea individuala si taria intr-o singura capsula,  permite obtinerea unui espresso bogat si dulce, cu un gust persistent si o spuma groasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *