0

Cum si de unde sa cumperi covoarele pentru hotel

In proiectele hoteliere, acele covoare profesionale moderne sunt indispensabile pentru completarea oricarui spatiu, astfel incats a ofere o imagine exclusivista locatiei respective.

Asemenea covoare se gasi la magazinul online Sanito. Pe acest site sunt disponibile covoare intr-o gama variata de culori si texturi, in functie de modul de utilizare al acestora. In general, aceste covorase interior sunt realizate din fire de nylon, poliamida sau polipropilena, lucru care le face extrem de practice. Ele se monteaza usor, partea care se pune pe podea este realizata in asa fel incat sa nu se produca deplasarea sau alunecare si sunt usor de intretinut. Unele covoare sunt realizate in asa fel incat sa retina si pana la 70% din praf si mizerie, impiedicand ridicarea particulelor acestora la suprafata. Sanito.ro este un magazin cu o experinta de peste 13 ani si colaboreaza cu multe institutii si firme din Romania, fiind un furnizor apreciat pentru covoare HORECA, dar si altfel de produse pentru curatare si igienizare. Echipa de specialisti de la sanito.ro sta la dispozitia clientilor si le poate oferi informatii complete despre toate produsele existente in magazin.

Alegerea covoarelor se poate face in doua moduri diferite:

1.direct din colectia deja existenta pe site-ul sanito.ro, fiind disponibila o gama diversificata de modele.

2.la comanda cu logo sau alt tip de personalizare, tot pe acelasi site sanito.ro, covoarele confectionate la comanda fiind realizate in functie de forma, dimensiune, design, etc.

In orice caz, pentru a alege covoare profesionale moderne este necesara evaluarea unor caracteristici de baza. Sa vedem in detaliu care sunt punctele de luat in considerare pentru a face o alegere in cunostinta de cauza:

In ce zona va fi amplasat covorul?

Puneti-va aceasta intrebare inainte de a alege covoarele pentru un hotel. Raspunsul poate fi decisiv pentru a evita intretinerea excesiva a covorului sau chiar pentru a prelungi durata de viata a produsului. Daca, de exemplu, covoarele trebuie sa fie amplasate in zone cu trafic intens, cum ar fi holul sau receptia, este mai bine sa optati pentru covoare rezistente. Ar putea fi, de asemenea, o solutie buna sa se aleaga nuantele intunecate in locul tonurilor de alb si bej pentru o rezistenta si un aspect frumos pentru mai mult timp.

In camere, pe de alta parte, traficul este mult mai limitat, iar alegerea covoarelor este orientata spre confortul psiho-fizic al clientului. Aici materialele pot fi mai pretioase, iar culorile mai deschise si mai odihnitoare pentru ca oaspetii sa se simta in largul lor.

Care sunt formele si dimensiunile adecvate?

O atentie deosebita trebuie acordata formelor si dimensiunilor, care trebuie sa fie atat adecvate contextului, dar si practice in fazele de curatare a incaperii. In general, forma cea mai frecvent utilizata in proiectele hoteliere contractuale este cea dreptunghiulara.

De fapt, sub canapele si paturi este forma care ofera inclusiv un aspect placut. In unele cazuri, insa, exista cerinte functionale si / sau estetice particulare care necesita utilizarea unor forme personalizate. De asemenea, este esential sa alegeti dimensiunea perfecta pe baza spatiului disponibil. Sfatul nostru este sa alegeti un covor suficient de mare pentru a acoperi exact asa cum trebuie saptiu caruia ii este destinat.

Intrati acum pe sanito.ro pentru a alege covorul profesional ideal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *